Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Vrachtwagen met bieten in sloot

Toegevoegd: 20-12-2013, 11.41 uur
Door: Rolf de Feijter
MIDDELBURG - Donderdagavond is bij Middelburg een vrachtwagen geladen met bieten in een sloot terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde op de Zandvoortseweg tussen Middelburg en Grijpskerke. De vrachtwagencombinatie gleed in een bocht rechtdoor en belandde in een naastgelegen sloot. De oorzaak van het ongeval was vermoedelijk een spekglad wegdek als gevolg vanwege slik op de weg.

Afgelopen nacht zijn de bieten uit de vrachtwagen gehaald en vanmorgen werd begonnen met het bergen van de vrachtwagen. Een grote telescoopkraan was ter plaatse om het gevaarte uit de sloot te hijsen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bietenboer (21-12-2013 om 19:53)
Van jullie kantoorbaantjes zal de weg niet smerig worden. Het zou ook schelen als er wat snelheid geminderd wordt en een stukje voorzichtiger wordt gereden als de boeren aan het oogsten zijn. Je krijgt de kans niet om het op te ruimen zonder omver gereden te worden.
Ik doe nooit wat verkeerds, want ik heb goed voorelkaar (21-12-2013 om 18:38)
Leo en alle andere betweters, hoe vaak automobilisten wel niet als gekken rijden, ze willen het liefst onder door je vrachtauto om er voor bij te kunnen en kort weer invoegen, rij je eens een rondje mee? krijg je gauw in de gaten dat een vrachtauto geen autootje is.
Leo (21-12-2013 om 10:32)
Ik vind dit niet gek, ze rijden daar als gekken (GEEN VERSTAND)
Sk (20-12-2013 om 18:47)
Zijn ze zelf eens slachtoffer van de rotzooi die ze "vergeten" op te ruimen na hun werk... Sta er ook niet van te kijken als blijkt dat die chauffeur te hard gereden zou hebben, ruimen ze in het vervolg misschien beter op
Modderfiguur (20-12-2013 om 18:28)
Alle schade verhalen op de verantwoordelijke van die modderpoel.
Harry (20-12-2013 om 18:26)
Mooi dat de oorzaak alleen een spekglad wegdek was en geen hoge snelheid...... er zullen ook wel weer geen bordjes gestaan hebben...
Cookie-instellingen beheren