Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

22 Kilo illegaal vuurwerk in woning

Toegevoegd: 25-12-2013, 16.03 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De politie heeft dinsdagmiddag in Oost-Souburg een man opgepakt die ruim 22 kilo illegaal vuurwerk en een alarmpistool in zijn bezit had.


De 21-jarige man kreeg rond het middaguur onverwacht bezoek van de politie. Er was een anonieme tip binnengekomen dat er mogelijk illegaal vuurwerk in diens woning lag. Dat bleek inderdaad het geval: ruim 22 kilo dus.

Er werd ook nog een alarmpistool gevonden. Het wapen en het vuurwerk zijn in beslag genomen. Na verhoor is de verdacht weer naar huis gestuurd. De politie maakt proces-verbaal op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T4 (26-12-2013 om 08:09)
@Karel volgens mij hebben ze jou verstand met het bad water weggegooid. het is en blijft gewoon troep. maar als er iets mee gebeurd Karel met je duim kun je ook in je neus peuteren. elk jaar weer brandwonden mensen die blind raken verminkt zijn voor de rest van hun leven, maar toch doen he !!!
Anja (26-12-2013 om 06:20)
Anonieme tip smerig? Zou ik ook zo doen. Je zal er maar naast wonen als er iets mis gaat.Laat hem op een hutje op de hei gaan zitten met zijn vuurwerk. Neemt hij ook geen ander mee als er iets mis gaat.
Ad. (26-12-2013 om 02:32)
Wat is dat toch daar in Oost Souburg want daar is het altijd wel wat lijkt het. Maar om nu het risico te lopen voor een jointje meer of minder daar weet Karel waarschijnlijk alles van want die vind het allemaal maar ophef om niks en vind het smerig als iemand er iets van zegt Een zielig mannetje dus
Vlissinger (26-12-2013 om 02:11)
22 kilo. in vuurwerk? dat is niks. als je "normaal" (zogenaamd wel legaal) vuurwerk koopt. zit je zo aan 22 kilo. en dan weer die rare reacties van Jan en Cord. kom op zeg. die "mafkees" zit niet vast tot 2 januari, omdat dat dikke onzin is. hoge straffen? daarvoor moet je eerst een misdrijf plegen
Zeeuw (26-12-2013 om 01:15)
Karel, je hebt de beelden van de vuurwerkramp in Enschede nog niet ggezien zeker.... Denk even na wat je zegt!
Erik (25-12-2013 om 23:42)
Prima zaak. Eén klap en voor veel buurtbewoners is de kerst en Oud&Nieuw verpest. Los van de mogelijke slachtoffers. Vastzetten tot 2 januari, hoge boete, en dan de reiniging helpen met het opruimen van vuurwerktroep.
Cookie-instellingen beheren