Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Inbrekers aangehouden in Middelburg

Toegevoegd: 26-12-2013, 13.33 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In de Kerstnacht zijn twee mannen uit Kraljevo in Servië aangehouden op verdenking van een poging tot inbraak in een woning aan de Prinsenhove in Middelburg.


Oplettende buren hoorden die avond vreemde geluiden bij de naast hun gelegen woning en gingen op onderzoek uit. Toen de inbrekers van 20 en 33 jaar in de gaten kregen dat hun handelingen niet onopgemerkt waren gebleven, sloegen zij met hun auto op de vlucht. Doordat de getuigen een zeer gedetailleerde beschrijving van de vluchtauto aan de politie hadden doorgegeven konden de verdachten kort daarop bij de rotonde van de Mortierboulevard in Middelburg worden aangehouden. In de achterbak van hun voertuig lagen gereedschap en goederen.

Onderzoek moet nog uitwijzen of de spullen gestolen zijn. Beide mannen zijn overgebracht naar PI Torentijd in Middelburg waar zij na verhoor in verzekering zijn gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzen (29-12-2013 om 17:33)
Beter gaat de politie uitzoeken wie ''Advocaat'' is misschien is dat een vriend van hun.
Een burger (28-12-2013 om 00:55)
Wel eens van schandpalen gehoord??? laten we die maar weer eens gaan neerzetten. Kijken of het dan nog zo leuk is
Mirjam (27-12-2013 om 21:11)
Wat een ontzettende lompe reactie Advolcaat!!
Elly (27-12-2013 om 17:57)
Advolcaat.Je bent niet goed. Opsluiten en de sleutels dumpen in de Westerschelde, Laten ze eerst voor de kosten opdraaien ook het verblijf in het staats hotel waar wij mede eigenaar van zijn.;
Terneuzen (27-12-2013 om 15:53)
Kijken naar de dossie's van de personen die zijn opgepakt, of ze in het verleden wel ermee te maken hebben gekregen. @Advocaat als het een van je vriendjes is moet je zeker hier niet gaan posten. De politie komt er zo achter wie je bent klein ventje.Opakken de criminelen!
Advolcaat (27-12-2013 om 15:01)
Ik vindt dat ze per direct vrij moeten! Wie zegt dat ze niet even een kapot raampje wilden repareren; daarom hadden ze hun gereedschap inde auto. Ik zeg; vrijspraak + schadeloosstelling!
Cookie-instellingen beheren