Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Belgische loods onder invloed

Toegevoegd: 30-12-2013, 11.47 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft zondagavond proces-verbaal opgemaakt tegen een 55-jarige Belgische loods omdat hij onder invloed van alcohol was tijdens zijn werk.


De Belg werd in de Koopmanshaven gecontroleerd na een klacht van een kapitein die kort daarvoor met zijn schip door hem geloodst was. De Belg blies 405 ugl. Hij verklaarde dat hij tijdens de middaglunch een glas rode wijn gedronken had.

Hij begreep volgens de politie niet waarom hij op zo'n hoog percentage was uitgekomen en hij voelde zich nog goed in staat om zijn werk te doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bevelander (30-12-2013 om 12:41)
Hulde voor de kapitein die zijn verantwoordelijkheid genomen heeft! Hopelijk krijgt de loods van zijn werkgever ook nog een flinke straf. Je moet er toch niet aan denken dat er iets fout gaat met een chemicalien tanker op de Westerschelde!
Marco (30-12-2013 om 12:28)
Europa 1. Fijn hé, overal de zelfde regeltjes. In België mag iedereen alcohol nutigen tijdens werktijd. Men moet dan zélf beoordelen of het nog verantwoord is te blijven werken. Oók bij de politie werkt dat zo ! 's Lands wijs, 's lands eer.
Rico (30-12-2013 om 12:11)
Ja hoor tuurlijk een wijntje? Lijkt me dat deze loods ontslagen gaat worden op staande voet :s
Cookie-instellingen beheren