Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Gewonde door vuurwerk Krabbendijke

Toegevoegd: 31-12-2013, 17.31 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - In Krabbendijke is dinsdagmiddag iemand gewond geraakt als gevolg van exploderend vuurwerk.


Het vuurwerk zou rond 16.30 uur in iemands gezicht zijn ontploft in de buurt van de Rabobank aan de Dorpsstraat. Er werden vrij snel twee ambulances opgeroepen. Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Hoe ernstig het slachtoffer er aan toe was, kon de politie vanavond niet zeggen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjonge. sjonge (2-1-2014 om 12:32)
Mensen tog het is naar haar toe gegooit van uit een busje eerst alles goed weten voordat je conclussie trek . altijd zo met mensen pffffffff zieligerds sterkte voor het meisje echt niet meer normaal
Ook een krabbendieker (1-1-2014 om 15:06)
Deze bijzondere traditie moet gewoon blijven!!
Christiaan (1-1-2014 om 14:51)
@Krabbendijkenaar, Niemand heeft u gedwongen om op Krabbendijke te gaan wonen en niemand houd u tegen om weer te vertrekken. Al 10 tallen jaren word op deze manier oud en nieuw geviert, dus ga dan niet lopen muggeziften als je als buitenstaander daar gaat wonen.
K. (1-1-2014 om 14:10)
Stel idioten dat jullie zijn met die achterlijke speculaties altijd. Beetje respect is hier ook wel op zijn plaats hoor! en als je gaat lopen zeiken over ziektepremies?! ga dan eens fanatiek achter uitkering trekkers aan! Sterkte aan het slachtoffer en de familie!!
Christiaan (1-1-2014 om 12:39)
Voor alle betweters, het was een meisje die dit is overkomen! Een onschuldige toeschouwer. Wim, wat heeft het geloof daar mee te maken? Iedereen probeerd er een feest van te maken maar er zit altijd wel een idioot tussen. Heeft meer met verstand te maken dan geloof.
Echte Krabbendiekenaar (1-1-2014 om 12:36)
Slachtoffer was niet zelf met vuurwerk bezig, is geraakt door rondvliegend voorwerp. @Krabbendijkenaar: misschien eens verhuizen?
Cookie-instellingen beheren