Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Gewonde door vuurwerk Krabbendijke

Toegevoegd: 31-12-2013, 17.31 uur
Door: Roland de Jong
KRABBENDIJKE - In Krabbendijke is dinsdagmiddag iemand gewond geraakt als gevolg van exploderend vuurwerk.


Het vuurwerk zou rond 16.30 uur in iemands gezicht zijn ontploft in de buurt van de Rabobank aan de Dorpsstraat. Er werden vrij snel twee ambulances opgeroepen. Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Hoe ernstig het slachtoffer er aan toe was, kon de politie vanavond niet zeggen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ak (1-1-2014 om 10:07)
Bij dat ik er niet meer woon. Sterkte meid!
Ex krabbendijkenaar (1-1-2014 om 10:07)
Heel veel sterkte voor de betrokkene! Ik vind de traditie prachtig op Krab! @krabbendijkenaar, tijd om te verhuizen?
Mike (1-1-2014 om 09:38)
Belachelijk hoe sommigen hier klaar staan met hun hardvochtige oordeel en vooroordelen; men zou zich diep moeten schamen. Neem van mij aan dit heel triest en traumatisch is voor het meisje dat dit overkwam die er volgens mij zelf helemaal niets aan kon doen. Veel sterkte voor het slachtoffer.
Pietje (1-1-2014 om 09:33)
Is toch erg maar Wim het is zo van dat geloof zijn de ergste en kunnen jullie kwaad worden heb t gisteren weer gezien gooien gewoon naar je toe moeten ze is op zondag ook zo eerlijk wezen
Krabbendijkenaar (1-1-2014 om 01:28)
Wij wonen nu 8 jaar in dit dorp en oudjaar is iedere keer een verschrikking. De ellende begint om 6 uur 's morgens en nu, om 01.30 is het nog niet over. Asociaal en achterlijk, ik snap de ouders van die snotneuzen trouwens ook niet. Spijt dat ik hier woon.
Maarten ex krabbendijkenaar (1-1-2014 om 01:10)
Wim ik heb van die mensen niks geen last gehad, zelfs gemak. Het klopt dat er bij oud en nieuw nogal wat gebeurd, lees hoeveel overlast ze in de grote steden hebben dan denk ik dat het hier meevalt.
Cookie-instellingen beheren