Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 17 km

Dader vuurwerkincident meldt zich

Toegevoegd: 07-01-2014, 19.26 uur
Door: Rolf de Feijter

KRABBENDIJKE - De dader van het vuurwerkincident in Krabbendijke op oudjaarsdag heeft zich gemeld bij de politie. Hij heeft voor zijn daad een dagvaarding meegekregen.

Op oudjaarsdag raakte een meisje 's middags op de Noordweg in haar gezicht gewond door een rondvliegend blikje met knalvuurwerk erin. Uit gesprekken met getuigen kwamen er drie verdachten in beeld die betrokken zouden zijn bij dit incident.

Toen de dader, een 34-jarige man uit Goes, door de aandacht in de media in de gaten kreeg dat zijn weggeworpen vuurwerk een meisje had verwond, meldde hij zich op 2 januari op het politiebureau. Hij zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden.

De twee andere verdachten maakten slechts deel uit van de groep die op de Noordweg bij elkaar stonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dennis (7-1-2014 om 21:48)
34 en nog een kleuter
GOES (7-1-2014 om 20:24)
34 jaar en dan nog vuurwerk afsteken.... haha, sneu hoor..
Mug (7-1-2014 om 19:59)
Nou zeg, wat een dappere daad!! Net of hij dat toen zelf niet in de gaten had zeg! Maar ja 34 jaar en dan nog zo kinderachtig doen, dan is dit ook weer wel begrijpelijk!
Jos (7-1-2014 om 19:57)
Erg netjes van de dader dat hij verantwoording neemt voor zijn daden, is het minste wat je kan doen voor het slachtoffer .
Cookie-instellingen beheren