Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 249 km

Bestuurder crossmotor vlucht na ongeval

Toegevoegd: 08-01-2014, 15.29 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar de bestuurder van een crossmotor die dinsdagmiddag betrokken was bij een aanrijding en daarna is weggerend.

Het ongeval tussen de crossmotor en een personenauto vond plaats rond 16.25 uur op de kruising van de Singel en de Scheldestraat. De auto reed over de Singel. De motorrijder reed over de Scheldestraat in de richting van de Schuitvaartgracht.

Het gaat om een jongeman van noord Afrikaanse afkomst met een leeftijd van ongeveer 14 à 16 jaar. Na het ongeval kwam hij ten val maar stond vrijwel direct weer op. Bij de jongen reed nog een persoon op een scooter. Het tweetal is gevlucht in de richting van de Schuitvaartgracht.

Het crossmotortje is meegenomen naar het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (8-1-2014 om 17:13)
Zal wel uit de Frans Halslaan e.o komen. Rijd alweer een tijdje rond hier in de buurt. Meestal zonder helm dus echt snugger bezig is hij niet.
Marinke (8-1-2014 om 17:11)
Ja ik vind het ook verschrikkelijk hier in vlissingen, het onderhoud streeft er ook naar.
Mar (8-1-2014 om 16:59)
Sterkte voor de automobilist want die kan natuurlijk fluiten naar zijn schadecentjes en die goser?je hoeft niet te vragen warom hij vluchtte en jammer dat hij kon opstaan en pas uren later opgehaald zou worden door een boer met zijn mestkar en dan schudden maar...beter verdiend zulk gajes niet
Haha (8-1-2014 om 16:47)
Schitterend ! Onverzekerd apparaat logies dat ze op zoek zijn
Ik (8-1-2014 om 15:59)
Gaat lekker daar in vlissingen.
Cookie-instellingen beheren