Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
122 files van totaal 464 km

Kindje gevallen op Boulevard Vlissingen

Toegevoegd: 12-01-2014, 18.14 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - Op de Boulevard in Vlssingen is vanmiddag een kindje ten val gekomen.
 

Het incident vond om ongeveer 16.00 uur plaats op de Boulevard Bankert, ter hoogte van Amadore Grand Hotel Arion. Een opgeroepen Rotterdamse traumahelikopter hoefde niet ter plaatse te komen.
 
Het kindje is in een ambulance nagekeken. Uiteindelijk hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fam. (13-1-2014 om 09:15)
Als het kindje evt. bewusteloos is geweest, dan kan men zo niet beoordelen of er sprake is van hersenletsel of nekletsel en moet daar met de grootste zorgvuldigheid mee worden omgegaan. gelukkig voor het kindje en de ouders is het allemaal meegevallen.
rob (13-1-2014 om 08:46)
ik vind dat ze uit voor zorg best alles op alles kunnen zetten.. als het achteraf blijkt mee te vallen is het alleen maar mooi voor dat kind, sommige dingen betaal ik niet graag aan maar voor zoiets..met plezier je zal het zelf maar een x nodig hebben
Enrique (13-1-2014 om 08:03)
Dat kindje zal natuurlijk niet gestruikeld zijn OP de boulevard, maar gevallen zijn VAN de boulevard, op het lagere gedeelte bij het water. Het blijft een gevaarlijke toestand, kinderen klauteren graag op of net over de omheining. En als zo'n kindje een paar meter naar beneden valt, vrees je het ergste en wordt bij voorbaat een trauma helikopter opgeroepen. Beter zo'n actie afblazen dan dat het een half uur te laat komt.
Koos P. (13-1-2014 om 07:57)
5 mensen die zo te zien nog nooit op de boulevard zijn geweest. Als je daar valt, val je zo'n 3 tot 5 meter naar beneden. Voor een volwassene al niet prettig, laat staan voor een kind. Maar lekker zeuren met z'n allen is natuurlijk makkelijker dan even nadenken.
Edwin (13-1-2014 om 07:11)
Zie ze daar nogal eens over de kademuur lopen. En als je daarvan afstuitert richting water kun je diep vallen. Slordig van de ouders/verzorgers om kinderen zulke toeren uit te laten halen.
PdL (13-1-2014 om 05:37)
altijd dat gezeur als men niet weet wat er aan de hand is geweest, Behhhh, men zal heus niet een trauma helicopter oproepen als het maar om een gewoon ge(val)letje gaat, denk eerst eens na voor je reageerd!!!!
Cookie-instellingen beheren