Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Jongen (14) bedreigd en mishandeld

Toegevoegd: 30-01-2014, 14.55 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - In Koudekerke is woensdagmiddag een 14-jarige jongen bedreigd met een mes. Even later werd hij door de dader ook nog mishandeld. De politie zoekt getuigen.

Het incident vond rond 16.15 uur plaats toen de 14-jarige Vlissinger samen met enkele schoolkameraden over de Middelburgsestraat in de richting van Koudekerke fietste. Ter hoogte van de rotonde werd hij ingehaald en afgesneden door een onbekende jongen.

Toen hij deze toeriep in het vervolg te bellen stapte de jongen af. Hij haalde een mes tevoorschijn en dreigde daarmee. Het slachtoffer is doorgefietst, maar werd op de Ter Poorteweg weer door dezelfde jongen ingehaald. Daar deelde de dader enkele rake klappen uit.

De dader is een blanke jongen van 15 á 16 jaar oud. Hij had donkerblond haar dat aan de zijkant was opgeschoren. Ook had hij een soort hanenkam. Hij droeg een zwarte jas, gekleurde Nike-sportschoenen en reed op een BMX-stuntfiets met zwarte banden met een oranje baan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fransje (30-1-2014 om 18:22)
Iemand moet deze jongen met het aangegeven profiel kunnen herkennen. Was hij op De Ter Poorteweg helemaal alleen of ging het zo snel dat niemand iets kon doen?
ronny (30-1-2014 om 18:22)
ja oké sorry het was 1 persoon die de jongen van 14 bedreigt maar het blijft een laf ventje en dan nog wel met een mes ,ik had die persoon een behoorlijke klap voor zen kop verkocht .
Mark (30-1-2014 om 18:11)
Gaat weer lekker he
aafke (30-1-2014 om 16:47)
waar waren zijn schoolkameraden?? Als je nu al zoveel agressie in je hebt, dan vrees ik voor deze dader als volwassene. Straf en hulp voor de dader en veel sterkte voor het slachtoffer bij het verwerken hiervan!
mar (30-1-2014 om 16:32)
weer zo,n kansloos patsertje!!hoor!! zeker naar het filmpje gekeken van die kansloze achterbakse griet die ook zo stoer was om iemand neer te slaan...stelletje kansloze jong ...en lullig gezegd en bedoel niet iedereen hiermee maar de meeste van die rotjong hebben dikwijls een moeder die bijna nooit thuis is als ze uit school komen(sleutelkinderen) en alleen maar aan haar werk...luxe....geld...en de dure hypotheek denken en dus totaal geen zicht op hun kinderen hebben want als ze thuis komen moeten ze nog koken en zijn ze moe.en moet ze nog naar de sportschool voor ontspaning..dus word er niet meer gezellig gepraat of over problemen gepraat thuis...flink straffen die rot jong
Vanessa (30-1-2014 om 16:20)
Waar staat dat die jongen het met zijn tweeën deed? Het slachtoffer fietste met enkele schoolkameraadjes en die dader fietstte alleen. Wat een domme opmerkingen over filmen!!! Denk toch eens na voor je iets schrijft zeg! Het is geen entertainment. Hopelijk pakken ze die dader gauw want dit kan toch niet
Cookie-instellingen beheren