Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietscontroles in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 04-02-2014, 16.17 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Om de verkeersveiligheid te verhogen heeft de politie in januari op diverse plekken in Zeeuws-Vlaanderen de technische staat van brommers gecontroleerd. In totaal zijn er 58 processen verbaal uitgeschreven.

In Zeeuws-Vlaanderen worden bij tijd en wijle zogenaamde themacontroles gehouden waarbij telkens andere doelgroepen speciale aandacht krijgen van agenten. De afgelopen twee weken zijn met name brommers op technische mankementen bekeken.

In totaal zijn er 58 processen verbaal uitgeschreven voor diverse overtredingen zoals rijden zonder brommerrijbewijs, rijden zonder helm, rijden zonder spiegels, het opvoeren van brommers, rijden zonder verlichting, voeren van een valse kentekenplaat en voor het rijden met losse helmkinbanden.

Met deze controles wil de politie een bijdrage leveren aan meer verkeersveilige brommers op de weg waardoor de kans kleiner wordt dat brommerbestuurders betrokken raken bij een ongeluk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fred (4-2-2014 om 17:09)
'bezorgd' geheel mee eens had het niet beter kunnen verwoorden
Bezorgd (4-2-2014 om 16:43)
brommer controle, ruiten ijsvrij controle, verkeerscontrole, verlichting controle, enz. enz. Natuurlijk nuttig, de geüniformeerde belastingdienst heeft het er maar druk mee. Wel jammer dat de inbraakgolf in zeeland niet gestopt wordt en de burgers genoodzaakt zijn burgerwachten in het leven te roepen. Jammer dat de politiemensen nog steeds niet door hebben dat ze misbruikt worden en ze verdienen veel beter, qua beloning en waardering. Deze gaat door dit soort prioriteiten geheel om zeep
Cookie-instellingen beheren