Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie verwijdert lastige klant uit café

Toegevoegd: 18-02-2014, 12.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Toen een cafébaas afgelopen nacht in Middelburg een lastige klant buiten wilde zetten, moest er politie aan te pas komen om de man tot bedaren te krijgen.

Kort na middernacht werd de politie ter assistentie gevraag bij een café aan de Markt. Een lastige klant wilde op vordering van de eigenaar niet vertrekken. Ook toen de politie aandrong op vertrek wilde de man niet gaan. Op het moment dat de politie lichte dwang wilde uitoefenen, kwam de man in verzet.

Hij beledigde de agenten en verzette zich hevig. Nadat de man met moeite in de boeien was geslagen werd hij naar het politiebureau gebracht en in de cel gezet. De man weigerde zijn naam te geven. Omdat hij ook geen identiteitspapieren bij zich had bleven zijn personalia tot op heden onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (18-2-2014 om 20:00)
Ik snap niet wat het probleem is. Laat die man gewoon lekker in de cel zitten. Hij zal zijn naam wel geven hoor na enige tijd.
Middelburger (18-2-2014 om 13:14)
Opgesloten laten zitten in de cel, geen water en brood geven tot hij wel wil meewerken........maar dat zal wel niet (meer) mogen van de advocatuur. Tom poes.....verzin een list!
Jopie (18-2-2014 om 12:50)
.....dus: deze man blijft in de cel neem ik aan
Cookie-instellingen beheren