Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Omgekomen man A58 had lekke band

Toegevoegd: 26-02-2014, 09.28 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - De auto van de persoon die dinsdagavond op de A58 bij Rilland werd doodgereden door een vrachtwagen had een lekke band. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het ongeval gebeurde rond 21.45 uur tussen Hoogerheide en Rilland in de richting van Vlissingen. Binnen korte tijd werden meerdere ambulances, brandweerteams en een traumahelikopter opgeroepen. De hulpdiensten konden niets meer voor het slachtoffer doen. De gewonde overleed ter plekke.

Volgens de politie werd de auto van de man op de vluchtstrook aangetrroffen. Het voertuig had een lekke band. Mogelijk had het slachtoffer, een 43-jarige Middelburger, dus pech onderweg en was hij uitgestapt. Of dat ook het geval was wordt nog onderzocht. Verkeersongevalanalisten van de politie hebben ter plekke een sporenonderzoek ingesteld. De uitkomsten daarvan zijn nog niet bekend.

De 30-jarige chauffeur van de vrachtwagen uit Nieuw Amsterdam heeft op het bureau een verklaring afgelegd. Een aantal andere weggebruikers waren getuige van het ongeluk. Voor hen en de vrachtwagenchauffeur is Slachtofferhulp ingeschakeld. De politie heeft de familie van de omgekomen man gisterenavond over het noodlottige ongeval in kennis gesteld.

De snelweg was urenlang afgesloten voor het verkeer.

Zie ook:
- Dode bij aanrijding A58 Rilland (25-02-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (26-2-2014 om 17:47)
@t is wat: en hoe wil je de auto opkrikken mocht dat aan de rechterzijde nodig zijn? Krik zakt weg in de berm. Het leven is nog niet zo simpel. Sterkte aan de nabestaanden en chauffeur.
Renata (26-2-2014 om 16:54)
Ongelukken zullen altijd en overal gebeuren. Wat vreselijk triest, 43 jaar pas.. mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden.
t is wat (26-2-2014 om 16:27)
Sorry hoor Jack, met alle respect voor de overledene en nabestaanden, maar lampen of niet, als je een lekke band hebt, moet je je auto heel ver rechts in de berm zetten en ook rechts uitstappen. (dus even over het middenconsole heenschuiven) Je kunt niet altijd de schuld neerleggen bij de provincie en rijkswaterstaat. Overal die verlichting is ook slecht voor de natuur/het milieu.
Zeeuw (26-2-2014 om 15:43)
Een beschamende beschuldiging van Fransje die zonder aanzien alle integere medewerkers van de Provincie en Rijkswaterstaat beschuldigd dat ze niets om levens geven. Hoe durf je dit te beweren. Ook al staat die hele A58 volop in het licht dan nog zullen er ongelukken gebeuren. Ook daar waar licht brand vallen er slachtoffers. Walgelijke opmerking.....!
Jack (26-2-2014 om 14:35)
Langs de A58 zullen ze lantarenpalen moeten plaatsen,hoeveelste dodelijke slachtoffer is,dit nu niet. De provincie en rijkswaterstaat geven niets om een mensen leven. Veel sterkte voor de familie en de chauffeur.
Fransje (26-2-2014 om 13:45)
Het blijft een triest gebeuren.... De vluchtstrook blijft een levensgevaarlijk stukje rijbaan. Sterkte aan de nabestaande...
Cookie-instellingen beheren