Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Vlissingse pedofiel jaar langer TBS

Toegevoegd: 06-03-2014, 16.58 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 67-jarige pedofiel G. T. uit Vlissingen, die in het verleden zowel zijn dochters als zijn kleinkinderen heeft misbruikt, moet nog zeker een jaar door de deskundigen van een TBS-kliniek worden behandeld. Dat vindt althans het Openbaar Ministerie.
 
T. werd in 2007 veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar en TBS met dwangverpleging. Hij werd destijds schuldig bevonden in de jaren 1986 tot en met eind 1992 zijn twee dochters seksueel te hebben misbruikt. Een en ander begon toen de meisjes acht en dertien jaar waren.

Toen de dochters volwassen waren en zelf kinderen hadden, vergreep T. zich aan de twee zoontjes van de dochter die hij het ergst had misbruikt. De jongens waren ten tijde van het misbruik in 2003 zes en tien jaar. Bij de jongens eindigde het misbruik twee jaar later. In een slachtofferverklaring van de jongens maakten zij duidelijk dat zij 'blij waren dat opa in de gevangenis zat; dan kon hij tenminste  hun vijfjarig zusje geen kwaad doen.'

Volgens de deskundigen van de kliniek en de reclassering bestaat er momenteel nauwelijks enig herhalingsgevaar. Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
moi (7-3-2014 om 08:07)
Nauwelijks enig herhalingsgevaar,goh,zou het!!!!! Jongentjes blij dat "opa" in de gevangenis zit zodat ze niet bang hoeven te zijn voor hun zusje...Verschrikkelijk voor die kinderen en wat een smerige vent.Ze weten het allemaal zo goed die hulpverleners,ik kots erop!!
chris (6-3-2014 om 20:12)
Laat hem vrij en maak zijn gegevens openbaar.. Hij zal geen dag meer ( in vrijheid) leven... Ik word hier heel boos en verdrietig van..
natascha (6-3-2014 om 17:54)
nooit meer naar buiten met zo een
Cookie-instellingen beheren