Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 250 km

Drietal opgepakt wegens mishandeling

Toegevoegd: 19-04-2014, 13.05 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft twee jongens van 16 en 17 jaar uit Brouwershaven en een 16-jarige inwoner van Kamperland aangehouden. Het drietal wordt verdacht van betrokkenheid bij een mishandeling van een 16-jarige jongen uit de gemeente Borsele.

Op de Grote Markt in Goes ontstond vrijdagmiddag rond 16.30 uur ruzie tussen leeftijdsgenoten. Het drietal mishandelde daarbij een jongen die zich onder behandeling van een tandarts moest stellen. Door de klappen op zijn gezicht was zijn gebit beschadigd. Op aanwijzen van enkele getuigen kon het drietal in de Piet Heinstraat worden aangehouden.

De ouders van de verdachte jongens zijn in kennis gesteld van hun arrestatie. In de loop van de avond zijn de drie jongens in vrijheid gesteld. De politie onderzoekt de toedracht van de vechtpartij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
(20-4-2014 om 22:58)
De jongen is niet door 3 man mishandeld, hij heeft 1 klap gekregen van 1 jongen? De rest stond erbij te kijken
nationaal (20-4-2014 om 20:39)
Gelukkig was die jonge wie zijn tanden uit ze bek zijn geslagen de jongen die zelf de eerste klap gaf, en nog stoer genoeg ook om met een hele groep op 1 jongen te gaan.. dat die een klap terug kreeg was te verwachten
Whatever (20-4-2014 om 10:31)
Moeten we nu ook een heksenjacht op alcohol voeren. Aangezien het met alcohol gerelateerd kan worden. Misschien een bierpas? Misschien alle alchohol verkooppunten dichter dan 5 km bij een school sluiten? Of alle buitenlanders weren uit de cafees, restaurantjes? Of wacht, nu weet ik het. Gewoon alchol verkopen in het cafee, maar de productie en vervoer illegaal maken. Dat werkt als een tiet. Peace
And Justice for Some (20-4-2014 om 09:53)
Heb je nog een boete van 500 euro openstaan die je niet direct op zak hebt ga je de bak in. Sla je daarintegen met zijn drieen iemand de tanden uit het gezicht, zit je s'avonds alweer lekker thuis.
R (20-4-2014 om 09:15)
@zuupeuh , ga lekker met je glaasje melk in de boom zitten.. die paar sukkels die het verpesten voor een ander aanpakken en iets harder optreden tegen mensen die te veel drinken en klaar is het.
Zuuureuh ! (20-4-2014 om 07:07)
@ Zuuupeuh ! Euhhh 16 - 17 jaar, krijgen toch geen alcohol in de kroeg? Je stelling klopt niet denk ik, de rest van je verhaal evenmin.
Cookie-instellingen beheren