Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 136 km

OM wil man in inrichting

Toegevoegd: 26-05-2014, 20.05 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De officier van justitie in Middelburg heeft maandag geëist dat de 37-jarige Jan W. uit Vlissingen voor maximaal twee jaar in een inrichting wordt opgenomen om behandeld te worden. Als stok achter de deur wil de officier dat W. ook nog een voorwaardelijke celstraf van een jaar krijgt opgelegd.

Eind juni vorig jaar had W. enige onenigheid met zijn moeder in Koudekerke en volgens W. luisterde zij niet naar hem. Hij stond buiten, zij binnen. W. raakte daarover dermate gefrustreerd, dat hij besloot een daad te stellen die ervoor zou zorgen dat ze weer naar buiten kwam.  Hij nam een papiertje, stak dat in brand en legde dat in het schuurtje. Hij stuurde zijn moeder nog een sms'je en liep weg. Tijdens het weglopen bekraste hij nog haar auto. Het schuurtje liep de nodige schade op.

,,Ik dacht: ik steek het in de fik en dan komt ze wel naar buiten'', zei W, die ook opmerkte zich niet gerealiseerd te hebben wat de gevolgen zouden kunnen zijn. Uitspraak 6 juni.

Zie ook:
Brand in schuur Koudekerke   (29-06-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (28-5-2014 om 07:35)
Wat een verhoudding van moeder en zoon om zo je zin door te drijven en dat op 37 jarige leeftijd, wat erg om zo iets als een brand te maken in het schuurtje en de auto te bekrassen ik hoop dat er bij die persoon een schuld besef mag volgen wat ook samen mag gaan met de 2 jaar behandeling in een inrichting
johny (26-5-2014 om 22:03)
Vuur wordt toch nog vaak onderschat. Dat blijkt wel weer.
Cookie-instellingen beheren