Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind krijgt heet water over zich heen

Toegevoegd: 30-05-2014, 19.48 uur
Door: Roland de Jong

VEERE - Op het terrein van een camping in Veere is vrijdagavond een kindje gewond geraakt toen het heet water over zich heen kreeg.

Het ongeluk gebeurde bij de Zanddijkseweg. Kort na de melding werd ook de Rotterdamse traumahelikopter ter plekke gestuurd. Het slachtoffertje werd ter plaatse gekoeld in een toiletgebouw om vervolgens met spoed per ambulance te worden afgevoerd naar een ziekenhuis.

Het traumateam is niet meer ter plekke gekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (30-5-2014 om 21:05)
Enerzijds mogen we blij zijn dat we kunnen beschikken over de inzet van trauma helikopters. Anderzijds lees ik met regelmaat dat de inzet niet meer nodig was en de helikopter niet ter plaatse is geweest. Wat ik me wel afvraag is waar de rekening naar toe gaat als een helikopter aan het vliegen is en de inzet niet meer nodig blijkt te zijn. Sterkte/beterschap in ieder geval voor dit slachtoffertje.
Cookie-instellingen beheren