Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Politie rukt massaal uit om burenruzie

Toegevoegd: 26-06-2014, 11.08 uur
De politie rukte massaal uit.
De politie rukte massaal uit.
© Foto: Jan-kees de Feijter
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - De politie is woensdag massaal uitgerukt vanwege een uit de hand gelopen burenruzie.

In de Kotterstraat was een burenruzie aan de gang en de politie kwam met ongeveer negen voertuigen en vijftien agenten ter plaatse.

Volgens de politie werd er niemand aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Theo Stam, Middelburg (26-6-2014 om 22:36)
Achteraf is het altijd makkelijk om te oordelen, maar niemand hier is van de aard van de melding op de hoogte of eventuele voorgeschiedenis. Een melding wordt in een bepaalde volgorde van prioriteit gezet. Was het een melding met meerdere personen, en/ of wapens. Of was er een adres of persoon bekend als bijvoorbeeld code Willem (vuurwapengevaarlijk) Dat zijn allemaal dingen die meespelen. Hoe ernstiger de gemelde situatie en/ of voorgeschiedenis, des te groter de inzet. Soms kunnen aanrijdende voertuigen nog terug geroepen worden,, op de melding van degeen die ter plaatse zijn en die melden dat de prioriteit eraf kan. Maar soms kan de meldkamer aangaande de voorgeschiedenis ook besluiten wat achter de hand te houden of door te laten rijden
jeroen, tholen (26-6-2014 om 21:34)
Bijna niemand weet wat de situatie was, lekker makkelijk oordelen dan. Ze rukken niet voor niets met zoveel voertuigen uit.
lezer (26-6-2014 om 20:05)
De zeurende Zeeuwen kruipen weer onder hun steen vandaan om anoniem op de politie te zeiken hier, lachwekkend gewoon! Voornamelijk de mensen die over geld praten, denken jullie dat de politie alleen wordt betaald als ze een melding hebben? Of ze nou daar rijden of surveilleren, kost niets extra. Bovendien kan ik aan de auto's zien dat dit geen Zeeuwse politie is maar uit Brabant (Bergen op Zoom), fijn dat ook zij zich om Zeeuwse belangen bekommeren. Wees eens een keer positief ipv altijd dat negatieve gedoe hier, zeker als je niet eens weet wat hier aan vooraf gegaan is. In de randstad vliegt dagelijks de politie heli en tien busjes bij een knokpartij is er heel gewoon.
piet (26-6-2014 om 17:18)
Een feit is dat de politie uitrukt n.a.v. een melding. Blijkt uit de melding dat het escaleert dan stuurt men simpelweg meer agenten ter plaatse om de veiligheid van de burgers en zichzelf te kunnen garanderen. Ik word zo moe van al dat gezeik op de politie. Natuurlijk vind ook ik dat de prioriteiten soms verkeerd liggen, maar wanneer je ze nodig gaat hebben ben je blij dat ze komen. En als je een hekel aan ze hebt moet men misschien eerst bij zichzelf te rade gaan ipv domweg klagen om te klagen.
Zeeuw (26-6-2014 om 16:46)
Een heleboel Henk en Ingrid geroep terwijl niemand weet wat er werkelijk aan de hand was. En vergeet niet.......we wilden toch meer blauw op straat! Nu staan ze daar en is het weer niet goed.....
wim (26-6-2014 om 16:36)
vrede op aarde
Cookie-instellingen beheren