Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 21 km

Politie rukt massaal uit om burenruzie

Toegevoegd: 26-06-2014, 11.08 uur
De politie rukte massaal uit.
De politie rukte massaal uit.
© Foto: Jan-kees de Feijter
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - De politie is woensdag massaal uitgerukt vanwege een uit de hand gelopen burenruzie.

In de Kotterstraat was een burenruzie aan de gang en de politie kwam met ongeveer negen voertuigen en vijftien agenten ter plaatse.

Volgens de politie werd er niemand aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peet (26-6-2014 om 13:39)
is dat niet een beetje erg belachelijk hebben ze niks anders te doen
odb (26-6-2014 om 13:23)
Prima gehandeld van de politie. Een burenruzie kan er snel escaleren. Beter wat meer mankracht, dan een politiehond inzetten. De meeste mensen worden door zo'n beest geïntimideerd. Echter een enkeling zet het aan tot grof geweld, met name mensen onder invloed.
kritisch (26-6-2014 om 13:05)
Ik kan mij niet voorstellen dat er in Goes een auto alle overtredingen maar moet maken die nodig zijn in het verkeer zonder daarbij optische en geluidsignalen te gebruiken. Die jonge agent als bestuurder weet niet wat misbruik van macht gelegenheid en middel is zoals hij dat heeft gedaan omstreeks 11.07 uur op de ringbaan-West cq Ringbrug in Goes. Hij kan beter zijn voorschriften over het rijden op straat met een politieauto eens goed doorlezen. En anders eens een keertje een cursus gaan volgen. wil ik hem wel bij helpen.
heleen (26-6-2014 om 13:04)
mooi weer om eens een extra ritje te maken
doemaargekdoejegewoongenoeg (26-6-2014 om 13:03)
zodan, het hele politiecorps zeeland in 1 straat, dat mag wat kosten, wie was er die daar dan ruzie had vraag ik me af, STEVEN SEGAL? Want blijkt wel dat de agentjes dus beetje angstig waren om met zulke "hoeveelheden"uit te rukken
loes (26-6-2014 om 12:58)
een buren ruzie, dure grap al die agenten, konden ze niet normaal uitpraten...
Cookie-instellingen beheren