Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie rukt massaal uit om burenruzie

Toegevoegd: 26-06-2014, 11.08 uur
De politie rukte massaal uit.
De politie rukte massaal uit.
© Foto: Jan-kees de Feijter
Door: Rolf de Feijter

THOLEN - De politie is woensdag massaal uitgerukt vanwege een uit de hand gelopen burenruzie.

In de Kotterstraat was een burenruzie aan de gang en de politie kwam met ongeveer negen voertuigen en vijftien agenten ter plaatse.

Volgens de politie werd er niemand aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
henk (26-6-2014 om 16:36)
Wat een hoop domme opmerkingen hier zeg. Jullie moeten niet piepen als jullie een keer betrokken zijn bij een ruzie,en er komt 1 agent aan op zijn fiets. veel vrije tijd en bier zeker
maria (26-6-2014 om 15:50)
Buren ruzie kan heftig zijn, als buur krop je lang wat op. Kan de politie ook even bij mijn buren langs gaan, liefst met een paar busjes, De nieuwe buren geven enorm veel overlast, ruzie, schreeuwen, blaffende hond, ect. alles tot laat in avond. Ook wij hebben een grens...
Daan (26-6-2014 om 15:19)
Zo, als alle mensen die reageerden Nederlands zouden leren schrijven zou de reactie pagina er wat netter uitzien. Ten tweede prima gehandeld door de politie, je kunt beter met teveel mensen zijn dan te weinig. Als het geëscaleerd was, hadden hier alle mensen weer geroepen: 'Er is te weinig politie'.
irene (26-6-2014 om 15:10)
respect voor de politie
bobdebouwer (26-6-2014 om 15:04)
Ik zie dat het normale "politiegaeensboevenvangen" volk weer massaal reageert hier. Wordt hier gesproken over het hele politiekorps aan auto's dat er in Tholen aanwezig was. Weleens gehoord dat Tholen nu politie Zeeland en Branabt nu 1 regio zijn en dat Tholen nu onder de regio Bergen op Zoom valt en dat er daardoor meer auto's als vroeger beschikbaar zijn?? En weten jullie de aanleiding wel, waarschijnlijk is er sprake van een ernstig feit zoals bedreiging met een wapen ontvoering e.d. Tjonge jonge jonge. Waarschijnlijk allemaal een bekeuring voor het rijden zonder gordel gehad en toen niets tegen de agent durven zegen maar hier kan het lekker anoniem he helden.
Jenne (26-6-2014 om 14:26)
Wie weet wat er gemeld is bij de politie! Misschien wel dat er vuurwapens aanwezig waren of zo, wie zal het zeggen. Maar ze zullen echt niet gedacht hebben: laten we eens gezellig de boel een beetje sussen daar!
Cookie-instellingen beheren