Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 25 km

Vrouw ernstig gewond na val van paard

Toegevoegd: 14-07-2014, 22.23 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - In Tholen is maandagavond een vrouw ernstig gewond geraakt toen ze van een paard viel. Het slachtoffer maakte de onfortuinlijke val rond 20.30 uur bij de Eeweg.

Ongeveer 25 minuten nadat de ambulancedienst was opgeroepen werd ook een traumahelikopter gealarmeerd. Deze kwam niet meer ter plekke op de incidentlocatie zelf. De gewonde is met een ambulance afgevoerd.

De huidige toestand van de vrouw is onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cora (15-7-2014 om 17:14)
Zelf betalen doen we al in de vorm van premie en eigen risico Harry. En dan al die amateur voetballers die na het weekend niet kunnen werken door een blessure, "wielrenners" die onderuitgaan of welke sport dan ook waar iets misgaat. Lekker op de bank blijven zitten? Dan vervet je weer en is het ook ongezond. Heb tot nu toe het meest gebroken met van de trap vallen, ook maar niet meer doen dan?
bertus (15-7-2014 om 16:43)
@harry, en in de winter vallen veel mensen door de gladheid, soms valt iemand van de trap, een kind wat uit een schommel valt, iemand die dakwerk doet rolt van het dak...enz enz dus daar hoeft ook geen hulp voor te komen? Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar hulp mag niet geboden worden? Wat doet u, als u hulp nodig heeft om medische reden of een ongeval? U zegt waarschijnlijk ik hoef geen hulp? Niemand vraagt om een ongeluk, maar gelukkig kunnen we hier hulp krijgen. Beterschap voor de vrouw!
maria (15-7-2014 om 16:29)
dat is het risico van ,,sport,, maar ik vind dat mensen en kinderen niet op straat of wat dan ook op een paard moeten of mogen rijden....maar alleen in een manege of in een groep van een manege op buitenrit.....en als ik eerlijk moet zijn een paard hoort in de wei te staan of op stal en niet om door mensen bereden te worden...behalve de sterke knollen die vroeger voor het werk gebruikt werden en nu voor het ringrijden...dat vind ik leuk maar laat een ,,gewoon,, paard lekker genieten in een wei
Anoniempje (15-7-2014 om 15:38)
Hoe moet dat dan met wielrenners en andere sporten Harry? Iedereen alles zelf betalen? Ben benieuwd of je dat zelf ook zou doen als je met je hobby of sport gewond raakt....
Marco (15-7-2014 om 14:58)
@Harry, praat toch geen onzin jongen. Je weet niet waar je het over hebt en oordeelt lekker makkelijk en veilig vanachter je schermpje. Zeg dan gewoon niks. Ik hoop dat deze vrouw er volledig bovenop komt en z.s.m. weer op haar paard zit.
smet (15-7-2014 om 13:25)
Het was te verwachten, meteen alweer een reactie van iemand die over kosten begint te zeuren. Veel plezier met je waarschijnlijk zeer saaie leven...
Cookie-instellingen beheren