Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Parkeerautomaat opgeblazen in Groede

Toegevoegd: 15-08-2014, 16.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

GROEDE - In de nacht van donderdag op vrijdag is een parkeerautomaat opgeblazen op de parkeerplaats aan de Walendijk in Groede.


Door de explosie is de automaat geheel vernield. De brokstukken lagen tot 20 meter in het rond op het parkeerterrein. De daders hebben een deel van het geld uit de automaat meegenomen. De gemeente heeft aangifte gedaan van vernieling. Een nieuwe automaat kost 12.000 euro.

De politie is op zoek naar getuigen van deze vernieling. Ook wil zij graag met mensen spreken die tijdens de nachtelijke uren in de omgeving van de Walendijk iets verdachts hebben gehoord of gezien.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (15-8-2014 om 22:40)
@wim Kom nou effe gauw.. Weet je wat de burger zo'n parkeer automaat gekost heeft VOORDAT hij werd opgeblazen.. Als er iets onvriendelijk is zijn het wel parkeer automaten, vooral als je veel onderweg bent en maar even ergens hoeft te staan, die dingen kosten je niet alleen geld maar ook veel tijd!!
jan (15-8-2014 om 19:49)
Moet je daar (ver van de bewoonde wereld) niet zulke "gevoelige" apparaten neerzetten ! Dat is vragen om problemen. Wie draait nu op voor kosten? Juist ja, de brave belastingbetalende burger !
wim (15-8-2014 om 19:28)
Waar gaan we naar toe zo ook in zeeland om een parkeerautomaat op te blazen ik hoop dat ze gepakt worden want het toch droevig dat zulke schade de burger moet voldoen
Piet (15-8-2014 om 17:42)
Waarom stond er een parkeerautomaat in De Groe? Ik denk dat dat de belangrijkste vraag is. Ik hoop dat ze hem niet terug plaatsen.
Willem (15-8-2014 om 16:58)
Met het uitschrijven van wat extra bekeuringen is deze toch zo weer terug verdient !! De gemeente Sluis maakt zich toch sterk om een toerist onvriendelijke gemeente te worden
Cookie-instellingen beheren