Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Bedelaar krijgt boete in Vlissingen

Toegevoegd: 31-08-2014, 11.21 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 40-jarige man uit Middelburg is zondag rond 02.00 uur in Vlissingen aangehouden voor bedelarij. Dat meldt de politie.

De man vroeg passanten op het Bellamypark om geld. Volgens art. 2:61 uit Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Vlissingen is het verboden in door het college aangewezen gebieden op of aan de weg of in een voor het publiek toegankelijk gebouw te bedelen om geld of andere zaken.

De man kreeg een boete.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jay (1-9-2014 om 00:14)
De meeste mensen die bedelen hier zitten allemaal aan de drank en of drugs en om hier in Nederland over armoede te praten sorry maar met alle voorzieningen hier is daar nooit noodzaak toe... het is een kwestie van keuzes maken. Ik hoor zo vaak verhalen over "arme" mensen hier in Nederland die met 50 euro in de maand moeten leven maar dan wel roken en drinken en huisdieren hebben... en dan zijn ze zielig als ze niet rondkomen en gaan ze maar stelen of bedelen... heb geen medelijden met zulke figuren!
Adje (31-8-2014 om 22:52)
Wat was er nu het eerst, het bedelen of de boete
jantje (31-8-2014 om 19:36)
@cock er is geen beginnen meer aan, aan opvang, steeds meer komen er.....
mister kees (31-8-2014 om 19:06)
als ik het zo lees dan is het raar om zon iemand een boete te geven maar aan de andere kant is het natuurlijk wel weer het verhaal dat ie kan werken of iets anders kan doen
wim (31-8-2014 om 19:00)
een bedelaar vangt in de week meer dan jij en ik belasting vrij wat wil je nog meer
nina (31-8-2014 om 18:37)
Misschien was hij wel aan het bedelen om een eerdere boete te betalen! We zijn toch een participatiestaat, mijnheer was duidelijk bezig zichzelf te bedruipen wat is dan het probleem? Het sociale klimaat in Nederland is totaal verziekt door dit soort belachelijke acties, ze zijn alleen nog maar bezig de zwakkeren in onze samenleving het leven zuur te maken. Nog even moet je als je arm bent politiek asiel gaan aanvragen in een ander land om te kunnen bestaan
Cookie-instellingen beheren