Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bedelaar krijgt boete in Vlissingen

Toegevoegd: 31-08-2014, 11.21 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 40-jarige man uit Middelburg is zondag rond 02.00 uur in Vlissingen aangehouden voor bedelarij. Dat meldt de politie.

De man vroeg passanten op het Bellamypark om geld. Volgens art. 2:61 uit Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Vlissingen is het verboden in door het college aangewezen gebieden op of aan de weg of in een voor het publiek toegankelijk gebouw te bedelen om geld of andere zaken.

De man kreeg een boete.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (31-8-2014 om 11:37)
hoeveel? en kon hij dat gelijk betalen dan?
kees (31-8-2014 om 11:36)
Dan zal hij een ander plekje moeten uitzoeken om te bedelen voor zijn boete. Misschien bij Albert Hein waar al die rijke mensen hun boodschappen doen. Hij heeft geen werk, geen huis, helemaal niets en de gemeente zorgt niet voor hem. Zonder huis mag hij niet werken. Dus veranderd zijn situatie niet. Dus moet hij blijven bedelen
job (31-8-2014 om 11:35)
Dat mogen alleen banken in het groot. Krijgen ze nog steun politiek ook. En veel aanhangers,zie reacties oranje huis. Behalve als het hun terras is dan moet het weer wel kunnen? Er is geen norm en al helemaal geen waardes. Vind deze actie ook vrij waardeloos als die man niet agressief is geweest.
janse (31-8-2014 om 11:35)
deze bedelaar heeft helemaal geen geld om deze boete te betalen anders vraagt hij toch niet om geld en als dit die die man is die in vlissingen iedereen om een euro vraagt duurt het heel lang voordat die boete betaald wordt.
Cookie-instellingen beheren