Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 68 km

Bedelaar krijgt boete in Vlissingen

Toegevoegd: 31-08-2014, 11.21 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 40-jarige man uit Middelburg is zondag rond 02.00 uur in Vlissingen aangehouden voor bedelarij. Dat meldt de politie.

De man vroeg passanten op het Bellamypark om geld. Volgens art. 2:61 uit Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Vlissingen is het verboden in door het college aangewezen gebieden op of aan de weg of in een voor het publiek toegankelijk gebouw te bedelen om geld of andere zaken.

De man kreeg een boete.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vlissingse (31-8-2014 om 13:51)
@ Kees: alleen rijke mensen doen boodschappen bij de AH? Dan ben jij daar nog nooit geweest zeker, want ik zie meer normale mensen bij de AH dan rijke, o.a. mijzelf en ik ben toch echt niet rijk, wil gewoon goede kwaliteit en goede service en je hoef niet rijk te zijn om bij de AH boodschappen te doen, kan ook met een normaal salaris of uitkering, ligt er gewoon aan of je een merk koopt of AH merk. En zie meer rijke mensen bij de lidl of aldi, want rijke zijn altijd uit op de koopjes!
piet (31-8-2014 om 13:47)
@jan, dus wanneer iemand bedelt betekent dit gelijk dat hij nergens ingeschreven staat of nooit heeft gewerkt? Ik heb ook een baan, maar als ik ga bedelen is dat niks anders als wat deze man doet... @janssen: hij valt niemand lastig! serieus? hij bedelt bij mensen om geld, maar hij valt niemand lastig... zucht!
cock (31-8-2014 om 13:37)
Volgens mij doet hij dit in middelburg ook. Jammer dat er geen opvang ( meer ) is.
Vlissinger (31-8-2014 om 13:31)
@kees, dus alleen rijke mensen doen de boodschappen bij AH? Ik proef hier duidelijk iets van afgunst uit. Maar stel u eerst eens op de hoogte voordat u iets roept, de gemeente Vlissingen kent een zwervers uitkering, dus dit figuur hoeft helemaal niet te bedelen en zeker niet om die tijd. Maar ja als je alles verzuipt dan houd je natuurlijk niets over om van te eten
jan (31-8-2014 om 13:23)
Als je bedelaar in Nederland bent sta je niet ingeschreven en werk je niet en heb je waarschijnlijk ook nooit gewerkt,dus ook nooit een cent betaald aan sociale voorzieningen,ik betaal mij rot aan allerlei belasting,moeten deze mensen dan ook nog geholpen worden? Eigen schuld dikke bult zeg ik dan.
Janssen (31-8-2014 om 13:16)
Heeft de politie rond dat tijdstip geen andere prioriteiten??? Laat die man met rust, hij valt niemand lastig!
Cookie-instellingen beheren