Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man breekt nek bij ongeluk

Toegevoegd: 18-09-2014, 10.42 uur
Door: Roland de Jong

BAARLAND - Een 27-jarige man uit de gemeente Borsele heeft woensdag aan het einde van de middag zijn nek gebroken bij een ongeluk. De man verkeerde onder invloed van alcohol.

Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur op de Bakendorpseweg. ​De bestuurder van een bestelbus was daar over een aantal betonblokken gereden en in de berm tot stilstand gekomen. Hij zou met zijn hoofd door de vooruit zijn gegaan. De man weigerde in eerste instantie alle medewerking met het ambulancepersoneel. Uiteindelijk is hij afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij zijn nek had gebroken.

De politie liet de man een blaastest doen. Daaruit bleek dat hij te veel had gedronken. Hierop is direct zijn rijbewijs ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cerebrus (18-9-2014 om 14:38)
Slimme jongen.
Koos P. (18-9-2014 om 13:36)
Fijn dat er geen andere slachtoffers zijn gevallen. Deze meneer heeft nu hopelijk wel een les geleerd. Beterschap!
marja (18-9-2014 om 13:33)
die was al vroeg onder invloed en dan nog met een bestelbusje ook?criminieel zou andere mensen zo dood rijden zeg!!zal je familie maar wezen die ze dood rijden maar 1 ding vind ik wel leuk voor zulk soort...hij zal nu zijn grote bek wel houden tegen de hulpverlening want die heeft hij nu hard nodig natuurlijk.. en kan in ieder geval genieten van zijn gebroken nek en kan nu goed nadenken hoe het verder moet want de verzekering keurt niets uit...plus hij krijgt fikse boetes..en wie weet ook nog een hoop tramelant met zijn werkgever als daar de bus van was...geen medelijden met drankcriminelen en boontje komt om zijn loontje..
jacob (18-9-2014 om 13:04)
Sommigen leren het nooit, zoals in dit geval. Door zulke bestuurders worden we dagelijks bedreigd in het verkeer. Zijn rijbewijs in de versnipperaar en een rijbevoegdheid ontnemen van minimaal 15 jaar. Bovendien een torenhoge boet, dit naast alle kosten die op zijn conto komen.
daantje (18-9-2014 om 12:47)
das nou es gerechtigheid, met je zatte kop achter stuur en dan je nek breken. gelukkig dit keer de bestuurder zelf en niet een andere wegebruiker!
glaasje op (18-9-2014 om 12:41)
dit is nu een typische geval van eigen schuld ----- gelukkig heeft hij alleen zich zelf en zijn er geen andere slachtoffers alleen jammer dat wij allemaal opdraaien voor de gemaakte en nog komende kosten
Cookie-instellingen beheren