Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man breekt nek bij ongeluk

Toegevoegd: 18-09-2014, 10.42 uur
Door: Roland de Jong

BAARLAND - Een 27-jarige man uit de gemeente Borsele heeft woensdag aan het einde van de middag zijn nek gebroken bij een ongeluk. De man verkeerde onder invloed van alcohol.

Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur op de Bakendorpseweg. ​De bestuurder van een bestelbus was daar over een aantal betonblokken gereden en in de berm tot stilstand gekomen. Hij zou met zijn hoofd door de vooruit zijn gegaan. De man weigerde in eerste instantie alle medewerking met het ambulancepersoneel. Uiteindelijk is hij afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij zijn nek had gebroken.

De politie liet de man een blaastest doen. Daaruit bleek dat hij te veel had gedronken. Hierop is direct zijn rijbewijs ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirgni (18-9-2014 om 12:33)
Werkelijk dit is toch te gek voor woorden, door vreselijke ongevallen zijn er de afgelopen dagen al 6 doden in het verkeer in Zeeland gevallen, en deze sukkel kruipt met zijn zatte kop achter het stuur! Vreselijk voor zijn ouders, dit had ook heel anders kunnen aflopen. 27-jarige bestuurder, hopelijk kom je nog bij zinnen en ga je wat aan je (verslaving) drankprobleem en je onverantwoordelijk gedrag doen. Jij hebt echt hulp nodig!!! Hoop dat je beseft, dat je ook anderen mee in je ongeluk kunt meenemen. Ooit er aan gedacht hoe het voelt als je zelf ongedeerd blijft maar een ander dood rijdt? Bijvoorbeeld een vader of moeder met een paar kindertjes?
ik (18-9-2014 om 12:24)
laat deze persoon dan ook even lekker voor alle kosten opdraaien en geef zijn rijbewijs nooit meer terug
TS (18-9-2014 om 11:22)
Sorry, maar hier heb ik dus geen medelijden mee. Al die dodelijke ongelukken afgelopen week, alleen in Zeeland al... Nu heeft ie alleen zich zelf ermee, voor het zelfde geld rijdt ie een heel gezin de vernieling in.
marleen (18-9-2014 om 11:21)
nooit meer terug geven dat rijbewijs en ook gelijk op staande voet ontslaan zo iemand drank in verkeer da werkt niet wie nuchter rijd is zijn rijbewijs niet kwijt hij zou je kind maar aanrijden
ikke (18-9-2014 om 11:13)
hij had bijna me vader van zijn scooter af gereden . 1 km voor het ongeluk
Cookie-instellingen beheren