Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 56 km

Politie zoekt eiergooiers Breskens

Toegevoegd: 21-09-2014, 18.31 uur
Door: Rolf de Feijter

BRESKENS - De politie is op zoek naar jongeren die in Breskens al enkele weken bezig zijn met het gooien van eieren.

Met name personen, auto's en bussen waren de afgelopen tijd doelwit van de eiergooiers. De politie verzoekt mensen die meer informatie hebben contact op te nemen via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sanne (22-9-2014 om 13:44)
Net als kinderen die gewoon op een scooter/brommer rond racen.... Wat hoog tijd dat die asociale gestopt worden!
job (22-9-2014 om 11:29)
Jawel jet maar van eieren gooien hebben meer mensen last en het valt meer op. Dan beginnen de politieke handjes ineens te jeuken om wat te doen. En over eieren gooien vinden we allemaal wat das niet zo ingewikkeld toch:) je moet het het volk ook niet te moeielijk maken.
Herrie (22-9-2014 om 11:15)
Wat een kleuters. Beetje kinderachtig hoor! Je kan je zakgeld beter besteden denk ik.
Leo (22-9-2014 om 09:51)
Jet als ze eieren naar jou auto zouden gooien zou je er dan ook niets aandoen ook al ken je ze.
marleen (22-9-2014 om 08:53)
je ziet dit moet je als burger zelf oplossen he want daar verdien de staat niks aan dus allemaal ei kopen en zelf terug gooien of gewoon bij die gasten thuis alles gaan bekogelen
Dirk (22-9-2014 om 08:48)
De politie zou inderdaad beter eens eerst de andere zaakjes die al een hele tijd veel overlast bezorgen aanpakken. Dit kan natuurlijk ook niet wat deze jongens/meisjes doen. Maar het lijkt er op dat de politie voor de andere dingen, drugs gebruik en hard scheuren met auto's een oogje dicht knijpt. Of ze durven niet in te grijpen want ze weten precies over wie het gaat. Eerdaags gaat het hier eens goed fout en dan weten ze op eens weer van niets zeker!! En inderdaad als de politie een bezoekje brengt aan de plaatselijke supermarkten zijn de ei gooiers zo gepakt!
Cookie-instellingen beheren