Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Politie zoekt eiergooiers Breskens

Toegevoegd: 21-09-2014, 18.31 uur
Door: Rolf de Feijter

BRESKENS - De politie is op zoek naar jongeren die in Breskens al enkele weken bezig zijn met het gooien van eieren.

Met name personen, auto's en bussen waren de afgelopen tijd doelwit van de eiergooiers. De politie verzoekt mensen die meer informatie hebben contact op te nemen via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dirk (22-9-2014 om 08:47)
De politie zou inderdaad beter eens eerst de andere zaakjes die al een hele tijd veel overlast bezorgen aanpakken. Dit kan natuurlijk ook niet wat deze jongens/meisjes doen. Maar het lijkt er op dat de politie voor de andere dingen, drugs gebruik en hard scheuren met auto's een oogje dicht knijpt. Of ze durven niet in te grijpen want ze weten precies over wie het gaat. Eerdaags gaat het hier eens goed fout en dan weten ze op eens weer van niets zeker!! En inderdaad als de politie een bezoekje aan brengt aan de plaatselijke supermarkten zijn de ei gooiers zo gepakt!
linda adam (22-9-2014 om 08:43)
@jet niet verlinken aub dat verdienen ze ook weer niet
linda adam (22-9-2014 om 08:41)
waar de politie zich mee bezighoud pfff hier bij mij in terneuzen 2jaar eieren gegooid. de politie heeft weer eens niets beters te doen ik dacht dat ze het zo druk hadden katjesdruk dus pffff onzin om hier aandacht aan te besteden
heleen (22-9-2014 om 06:33)
HA het is toch nog geen Pasen, er zijn wel ergere dingen dacht ik zo, veel schade ga je er vast niet aan overhouden. en de supermarkt verdiend er goed aan. Volgens mij gebeuren er wel andere dingen om op te letten.
Jet (21-9-2014 om 21:51)
Goh, Regelmatig heb ik ze gezien,traytjes eieren tegelijk. Ik denk dat de plaatselijke supermarktmedewerkers ze ook wel kennen. Maar toch twijfel ik om ze te verlinken.... Er wordt in Breskens wel meer gedaan wat niet mag,en dat zijn ernstigere dingen dan een paar eieren smijten. Maar als je de politie daar voor belt wordt er niet eens naar gekeken,laat staan dat ze komen. Ons dorp wordt gebruikt als racecircuit o.a het molenwater.Daar mag je 30,maar sommige scheuren daar gemakkelijk 80 of 90 over want ,oei,dat is stoer, om over andere wegen in het dorp nog maar te zwijgen. Er steken veel spelende kinderen over ,vandaag of morgen gaat het fout En dan zal ik over de drugsproblemen maar zwijgen,want dat wordt gewoon gedoogd denk/vrees ik.
jan (21-9-2014 om 19:21)
Als die gevonden (kunnen) worden: gaarne de kosten van opruimen en eventuele schade laten betalen ! Daarna: zodanig aanpakken dat zo mogelijk de schrik er de eerste 10 jaren in blijft zitten !
Cookie-instellingen beheren