Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vrouw steelt vergeten mobieltje

Toegevoegd: 24-09-2014, 14.29 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanochtend op Noord-Beveland een 32-jarige vrouw aangehouden. Zij wordt verdacht van het stelen van een per ongeluk achtergelaten telefoon in een winkel aan de Gildeweg in Vlissingen.

De verdachte heeft de diefstal gepleegd op 6 augustus. Zij wilde goederen afrekenen bij de kassa van een winkel en heeft daar bij de pinautomaat een door een andere klant achtergelaten telefoon stiekem in haar tas gestopt. De politie kwam de vrouw op het spoor na het bekijken van de camerabeelden van de betreffende winkel.

De vrouw is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
danny (24-9-2014 om 19:43)
jonge, torentijd voor een gsm... begrijp me goed, ze had het niet moeten doen. maar de gevolgen zijn straks weer groter als de straf. laatst aangifte gedaan voor bedreiging met een mes, helaas onze vrienden met de pet " hadden geen capaciteit om een aanhouding te gaan verrichten" oke wacht ik wel tot er 1 wordt neergestoken, hoop ik dat de ambulance wel tijd heeft.
wim (24-9-2014 om 19:04)
Is dat nou niet overdreven om mee te nemen naar torentijd voor het meenemen van een telefoon, nee de politie heeft veel andere zaken waar ze niet aan toe komen en zijn vele malen belagrijker
JanP (24-9-2014 om 18:44)
Nee Marleen gewoon de bak in met dit soort tuig, als het jouw mobiel was geweest had je het vast prima gevonden. Verder snap ik je punt wel qua verhouding van misdrijf, maar dit soort dingen zijn ook zwaar tokkie!
fred (24-9-2014 om 18:43)
helemaal mee eens Marleen , maar ja dit is wel heel makkelijke prooi om je dag me door te komen, het serieuze werk......................
yes (24-9-2014 om 18:15)
@marleen: jammer hè, nou mag je ook al geen telefoons meer stelen..!? Wees blij dat r ns zo een schijnheil tegen de lamp loopt!
t is wat (24-9-2014 om 16:59)
Nooit gehoord van "de eerlijke vinder"? Schijnt niet meer te bestaan tegenwoordig. Weet wel: als ik 100 euro of wat voor bedrag dan ook vind, ik ben de eerlijke vinder. Moeten mensen maar beter op hun spullen passen...
Cookie-instellingen beheren