Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vrouw steelt vergeten mobieltje

Toegevoegd: 24-09-2014, 14.29 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanochtend op Noord-Beveland een 32-jarige vrouw aangehouden. Zij wordt verdacht van het stelen van een per ongeluk achtergelaten telefoon in een winkel aan de Gildeweg in Vlissingen.

De verdachte heeft de diefstal gepleegd op 6 augustus. Zij wilde goederen afrekenen bij de kassa van een winkel en heeft daar bij de pinautomaat een door een andere klant achtergelaten telefoon stiekem in haar tas gestopt. De politie kwam de vrouw op het spoor na het bekijken van de camerabeelden van de betreffende winkel.

De vrouw is voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bigbag (24-9-2014 om 16:49)
@Marleen Wat als het jou telefoon was geweest Stelen is stelen ! Als het aan mij had gelegen hadden ze na torentijd haar met pek overgoten en met veren bestrooid en door haar woonplaats laten lopen keihard aan pakken die zooi ! en
marleen (24-9-2014 om 16:03)
kom op nou zeg voor telefoon moet je mee naar torentijd maar voor een auto mag je na verhoor weg het word steeds zotter hier ni nl he straks schieten ze je dood voor zo iets maar lat de rest maar overvallen plegen of moord daar krijg je nog minder voor
Cookie-instellingen beheren