Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Honderden hardrijders in Terneuzen

Toegevoegd: 22-10-2014, 17.11 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Dit weekeinde is in de omgeving van de toekomstige Sluiskiltunnel de snelheid gecontroleerd van 3.800 voertuigen. Er werden in totaal 500 hardrijders betrapt.

Afgelopen weekend was er een wegafsluiting van de Tractaatweg (N62) tussen Terneuzen en Axel. Deze was nodig vanwege werkzaamheden aan de aan- en afvoerwegen van de Sluiskiltunnel. Het verkeer werd onder andere omgeleid via de N252 (Magrette en Koegorspolder).

Tijdens de afsluiting heeft de politie snelheidscontroles gehouden. Het hoogste aantal overtredingen (375) vond plaats in de Koegorspolder. Daar geldt een maximum snelheid van 60 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (22-10-2014 om 18:04)
Gefeliciteerd politie Zeeland, officieel de grootste naaidaad van het jaar 2014.. Iedereen die een afspraak heeft en die die wegversperring tegen komt moet wat extra gas geven om op tijd te zijn om vervolgens geflitst te worden... Dit is gewoon echt ziek.
Zielig (22-10-2014 om 17:49)
ZIELIGE ACTIE
piet (22-10-2014 om 17:42)
Ik heb altijd een hekel aan mensen die zeggen dat de politie alleen makkelijk wilt scoren. Echter, om in het weekend daar te gaan staan controleren bij deze omstandigheden is natuurlijk bedoeld om makkelijk te scoren met overtredingen. In het weekend is het vele malen rustiger in de koegors dan door de week, dus ook de gevaarzetting is minder. Er komt meer verkeer door wegwerkzaamheden dus politie Zeeland ziet zijn kans groot hier op in te spelen door een snelheidscontrole uit te voeren. Houd dan een grote verkeerscontrole met zoveel voertuigen en zorg dat je meer pakt dan enkel die mensen die ietwat te hard rijden. Daarmee haal je meer van de straat en mensen hebben hier begrip voor.
Cookie-instellingen beheren