Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Honderden hardrijders in Terneuzen

Toegevoegd: 22-10-2014, 17.11 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Dit weekeinde is in de omgeving van de toekomstige Sluiskiltunnel de snelheid gecontroleerd van 3.800 voertuigen. Er werden in totaal 500 hardrijders betrapt.

Afgelopen weekend was er een wegafsluiting van de Tractaatweg (N62) tussen Terneuzen en Axel. Deze was nodig vanwege werkzaamheden aan de aan- en afvoerwegen van de Sluiskiltunnel. Het verkeer werd onder andere omgeleid via de N252 (Magrette en Koegorspolder).

Tijdens de afsluiting heeft de politie snelheidscontroles gehouden. Het hoogste aantal overtredingen (375) vond plaats in de Koegorspolder. Daar geldt een maximum snelheid van 60 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (23-10-2014 om 08:47)
Ik heb daar ook gereden zaterdag. Ik hoef niet te gvd-en. Ik heb normaal gereden. Verkeersborden hebben geen decoratieve functie volgens mij. Goede actie!! Mag in mijn straat iedere dag!
Hans van Grietje (23-10-2014 om 08:47)
Je zou 's avonds maar op verjaardag moeten als flitsagentje, en moeten praten over je werk...
anja (23-10-2014 om 08:43)
Goede actie. De borden staan er niet voor niks Erger me ook altijd wezenloos aan mensen die de borden gewoon negeren. Ik ben heus geen slome rijdster maar als ik ergens 80 mag/moet rijden rij ik zeker geen 100 Van deze actie's mogen ze vaker overal in zeeland uitvoeren.. Misschien zal men zich dan meer aan de snelheid houden
john (23-10-2014 om 07:37)
Wat een gezeur elke keer over de politie en boetes. Bega je een verkeersovertreding, kijk eerst naar jezelf en erken dat je fout zit en er niet als een mietje over zitten te zeuren.
Martijn (23-10-2014 om 07:20)
Ja hoor, lekker makkelijk scoren! Het blauwe corps zal ook vĂ¡st niet geweten hebben dat er op Yara (naast de Koegorspolder) een hele grote onderhouds-stop gaande is waar ook dit weekend weer honderden arbeiders aan de slag gingen om hun brood te verdienen!!
w (23-10-2014 om 05:18)
de politie doet controles. dat is een deel van hun werk. en ze hebben het prima gedaan. iedereen die nu op de politie afgeeft is zeker bekeurd? hou je aan de snelheid, dan kan de politie andere taken uitvoeren. stelletje azijn pissers, wees blij dat er politie is.
Cookie-instellingen beheren