Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Honderden hardrijders in Terneuzen

Toegevoegd: 22-10-2014, 17.11 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Dit weekeinde is in de omgeving van de toekomstige Sluiskiltunnel de snelheid gecontroleerd van 3.800 voertuigen. Er werden in totaal 500 hardrijders betrapt.

Afgelopen weekend was er een wegafsluiting van de Tractaatweg (N62) tussen Terneuzen en Axel. Deze was nodig vanwege werkzaamheden aan de aan- en afvoerwegen van de Sluiskiltunnel. Het verkeer werd onder andere omgeleid via de N252 (Magrette en Koegorspolder).

Tijdens de afsluiting heeft de politie snelheidscontroles gehouden. Het hoogste aantal overtredingen (375) vond plaats in de Koegorspolder. Daar geldt een maximum snelheid van 60 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (23-10-2014 om 10:28)
Net gelezen; Wegwerker omgekomen op de A12. Nog meer commentaar op de politie?
Anna (23-10-2014 om 09:56)
Dus 1 op de 7/8 auto's reed te hard. Prima score dus! Wat je ook voor reden hebt, op tijd vertrekken. Dan hoef je nu niet te mopperen over een bekeuring. Als er een ongeluk gebeurd wordt er gezegd, ze rijden er veel te hard, wordt er gecontroleerd ook niet goed. Ik woon wat dit betreft aan de overkant en wist van de omleiding dus, een paar minuten eerder weg en er is geen reden om die stilzwijgende 60 - km borden te negeren. Maar wat al is gezegd het ligt aan alles en niets, maar nooit aan de geïrriteerde, bestuurder. En wat heeft het privé leven van een agent hier mee te maken? Ze doen hun werk, en ik kan je zeggen dit baantje (flitsagent) zou ik voor geen goud willen overnemen.
fietser (23-10-2014 om 09:19)
jongens wat een reacties weer. Heb in 30 jaar rijbewijs 2 x een boete gehad voor 3km te hard. Dat was even onoplettendheid, maar sommigen kunnen er haast een nieuwe auto van kopen van de bedragen die ze aan boetes hebben betaald. Inhalen waar het niet mag, niet kan. Verkeerd parkeren, maar vooral veel en veel te hard rijden. Dit was voorspeld, maar men heeft daar schijnbaar maling aan. Iem, praat over een verkeersweg, die weet dus niet waar men nog meer controleerde. Langs het kanaal Sas van Gent- Sluiskil, rijdt zeker 20% elke dag harder dan de toegestane 80km/u en vooral na 6u. de helft van de boetes die uitgedeeld zijn in de Koegors, waar je maar 60 mag, dit is een polder/bedrijvenweg!!
P (23-10-2014 om 09:01)
Och we kunnen er 375 reacties op afvuren. Wel of geen goede actie. Feit blijft. Er staan borden met 60 km. Weg omleiding of niet.
Johan (23-10-2014 om 08:54)
24 verkeersdoden dit jaar. Iedereen heeft een reden om even snel dit of dat, maar die klotepolitie mag het wel gaan vertellen bij de familie. Als iedereen zich aan de regels houdt, hebben we volgend jaar geen of bijna geen verkeersdoden. Wie doet er mee!!!
Middelburger (23-10-2014 om 08:53)
Exact @Elena! Ik rijd daar ook iedere ochtend en mensen zitten werkelijk een paar centimeter van mijn bumper omdat ik daar gewoon de snelheid aanhoud. Mensen snappen blijkbaar niet dat het voor de veiligheid is van de mensen die daar moeten werken. Als je je gewoon aan de snelheid houdt, ook bij wegwerkzaamheden, krijg je geen boete ook...
Cookie-instellingen beheren