Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Honderden hardrijders in Terneuzen

Toegevoegd: 22-10-2014, 17.11 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Dit weekeinde is in de omgeving van de toekomstige Sluiskiltunnel de snelheid gecontroleerd van 3.800 voertuigen. Er werden in totaal 500 hardrijders betrapt.

Afgelopen weekend was er een wegafsluiting van de Tractaatweg (N62) tussen Terneuzen en Axel. Deze was nodig vanwege werkzaamheden aan de aan- en afvoerwegen van de Sluiskiltunnel. Het verkeer werd onder andere omgeleid via de N252 (Magrette en Koegorspolder).

Tijdens de afsluiting heeft de politie snelheidscontroles gehouden. Het hoogste aantal overtredingen (375) vond plaats in de Koegorspolder. Daar geldt een maximum snelheid van 60 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (24-10-2014 om 06:16)
Nel, je bericht is volledig overbodig. Als je niet te hard rijdt krijg je ook geen boete. Je doet net alsof je er helemaal niets aan kunt doen, terwijl je het 100% in de hand hebt. Niet lopen piepen. We weten allemaal hoe hoog de boetes zijn, stop dan gewoon met te hard rijden.
Kees (24-10-2014 om 02:44)
Dit is een goede plek voor de wekelijkse straatraces!! Axelse vlakte je weet toch
berta (23-10-2014 om 19:55)
@GeJa al lang geleden theorie examen gedaan? De borden zijn geldig zolang ze er staan, of er moet een onderbord bij hangen. Dus ook als er niet gewerkt wordt, DAAR OM controleren ze daar in het weekend, er lopen toch geen werkmannen en kunnen we ons eigen regeltjes maken. En dan ben je dus de pineut. Ja sorry hoor en, 3 km te hard is ook te hard, maar dan is er toch een correctie van 3 tot 5 vanaf? Dus reed je minimaal 6 te hard? Als de bonnenregen valt kunnen we heel goed mopperen. Tot er wat op doet dan moet er vaker gecontroleerd worden.
Noua (23-10-2014 om 19:42)
Ik kan al zo raden hoe degene eruit zien die zitten te zeiken over hun boete.....Of de boete van een ander.....Of over hoe de politie wel is..... Kansloze randfiguren......Ik ben in mijn eigen leven lekker relaxed dus ook in de auto, kan je van hun niet zeggen lijkt me........@ hans van grietje: ik praat op een verjaardag niet over mijn werk, ik heb een leven namelijk...en nee, ik ben geen agent.
Henny (23-10-2014 om 17:35)
Hoeveel van deze mensen heeft echt te hard gereden? Of zijn er 350 die 3 of 4 km. te hard reden . Want daar zit nogal verschil in.
GeJa (23-10-2014 om 16:59)
Snelheidbeperkingen tijdens werkzaamheden zijn in het leven geroepen voor de veiligheid van de wegenwerkers. Niets mis mee. Prima! Maar ga dan ook controleren als er gewerkt wordt en niet in het weekend wanneer er geen werkzaamheden plaatsvinden!! Dat is zo laag!! De sneheidbeperkingen gelden als er gewerkt wordt dus als er niet gewerkt worden zijn deze regels dus in principe ongeldig. Smerige praktijken van de leidinggevende(n) van ordehandhavers, want die zijn daar voor verantwoordelijk.
Cookie-instellingen beheren