Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Honderden hardrijders in Terneuzen

Toegevoegd: 22-10-2014, 17.11 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Dit weekeinde is in de omgeving van de toekomstige Sluiskiltunnel de snelheid gecontroleerd van 3.800 voertuigen. Er werden in totaal 500 hardrijders betrapt.

Afgelopen weekend was er een wegafsluiting van de Tractaatweg (N62) tussen Terneuzen en Axel. Deze was nodig vanwege werkzaamheden aan de aan- en afvoerwegen van de Sluiskiltunnel. Het verkeer werd onder andere omgeleid via de N252 (Magrette en Koegorspolder).

Tijdens de afsluiting heeft de politie snelheidscontroles gehouden. Het hoogste aantal overtredingen (375) vond plaats in de Koegorspolder. Daar geldt een maximum snelheid van 60 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nel (23-10-2014 om 16:52)
we kunnen er al vanuit gaan dat als er een wegafsluiting is dat er op een andere weg meer controle komt. Daar is Nederland goed in. Controleren en bekeuren van burgers... en niet even door de handen kijken omdat de situatie nu eenmaal zo is... nee lekker op de bon slingeren en laat die burgers maar lekker hun bult weer opgooien. verschrikkelijk. en als je belt voor iets wat nodig is moeten ze eerst een flitsende politieagent weghalen waar ze zo druk mee zijn. Mannen ga een vak leren. En denk aan je medemens en niet tegen je medemens... !!!!
vader jacobseb (23-10-2014 om 15:58)
Ja... ga het lekker nog is goedlullen van die wouten. Gewoon een gemene listige veel poen opleverende smerige *** aktie... niks meer...niks minder...
vliegende non (23-10-2014 om 15:18)
Ze zouden daar meer snelheidscontroles moeten houden, er is gigantisch veel sluipverkeer, Schooljeugd die langs de Koegors rijden lopen daar dagelijks gevaar. Het fietspad zal worden doorgetrokken is mij verteld maar wanneer dat daadwerkelijk zal gebeuren ???? Er zijn illegale straatraces in en nabij de kassen geweest en af en toe nog, maar in de Koegorspolder kunnen ze er ook wat van !!!
Hanna (23-10-2014 om 14:14)
Nu is de politie ook niet altijd zuiver bezig en dan heb ik het niet over snelheidsbekeuringen, die zijn je eigen schuld. Maar laatst reed ik op de N57 waar in het midden een dubbele ononderbroken streep staat. Toen mij opeens een politiewagen tegemoet kwam, ik schrok er van al konden ze op tijd weer invoegen maar ik moest wel even afremmen. Ze voerden geen licht- of geluidssignalen en haalden wel in over die dubbele streep. Ik dacht dat agenten zich ook aan de regels moeten houden.
Verkeershufters (23-10-2014 om 13:07)
Wat zijn dat voor asocialen in die buurt ?
kassa kassa (23-10-2014 om 12:38)
Kassa! dan hebben ze quota weer gehaald voor vant jaar bravo ga zo door!
Cookie-instellingen beheren