Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man toont geslachtsdeel bij verzorgingstehuis

Toegevoegd: 11-12-2014, 10.02 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In de nacht van woensdag op donderdag is bij het verzorgingstehuis aan het Weyevlietplein in Vlissingen een man aangehouden omdat hij zijn geslachtsdeel aan bewoners toonde.

De politiemeldkamer kreeg om 00.05 uur een melding dat een man tegen de ramen bonkte. Vervolgens liet de man zijn broek zakken en toonde zijn geslachtsdeel. Agenten troffen in het trappenhuis van het gebouw een man aan. Hij voldeed aan het signalement, die aan de politie was doorgegeven.

De 31-jarige Vlissinger werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E Muller (11-12-2014 om 10:28)
Hoe ziek kun je wel zijn om hoogbejaarde op deze ziekelijke manier de stuipen op het lijf te jagen deze man hoort onttrokken te worden aan de maatschapij forse celstraf en daarna naar emergis
Erik (11-12-2014 om 10:14)
Tja, die was letterlijk en figuurlijk de weg kwijt....... :-)
Cookie-instellingen beheren