Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 416 km

Meisje nacht in ziekenhuis na ongeluk Goes

Toegevoegd: 03-01-2015, 10.55 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Het meisje dat gisteren in Goes zwaargewond raakte bij een aanrijding in Goes heeft de nacht door moeten brengen in het ziekenhuis. Dat meldt de politie.

Het meisje, 9 jaar oud en afkomstig uit Goes, kwam rond 16.34 uur op de kruising van de Parkweg met de Nassaulaan en de Louise de Colignylaan in botsing met een personenauto. De auto werd bestuurd door een 39-jarige man uit Goes. Hij werd na de botsing aangehouden om te worden verhoord.

Het slachtoffertje is na behandeling ter plaatse met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. De traumahelikopter is vervolgens ook naar Rotterdam gevlogen. Volgens de politie het het meisje in ieder geval een gebroken sleutelbeen.

De politie heeft ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. 

Zie ook:
- Meisje zwaargewond bij ongeluk Goes (02-01-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Freddie (3-1-2015 om 21:22)
Kees, bedankt voor de uitleg. Dat hadden ze er ook wel bij kunnen schrijven. Nu leek het wel erg overdreven.
Rinus (3-1-2015 om 19:52)
Met kinderen die bij een ongeval buiten bewustzijn raken kan je geen risico nemen en is het verstandig ze in een gespecialiseerd Kinderziekenhuis te laten onderzoeken op eventueel inwendig letsel. Vandaar dat dit meisje waarschijnlijk naar Rotterdam is gebracht. Hopelijk mag ze snel weer naar huis,
ADJE (3-1-2015 om 19:04)
Ben zeer blij dat de verwondingen van deze 9 jarige meisje meevalt. Even schrikken zeker voor de ouders. Ik wens deze meisje en voorspoedig herstel.
ADJE (3-1-2015 om 18:20)
Ben zeer blij dat de verwondingen van deze 9 jarige meisje meevalt. Even schrikken zeker voor de ouders. Ik wens deze meisje en voorspoedig herstel.
Kees (3-1-2015 om 16:00)
@Freddy, de reden dat ze naar rotterdam moest was dat ze niet aanspreekbaar was en mogenlijk hersenletsel had. Hoop dat ze snel weer door de wijk kan fietsen, beterschap meid.
Marga (3-1-2015 om 15:01)
Er is heus meer aan de hand, duurde nogal een poos eer ze stabiel was om te vervoeren.Trauma team komt niet voor niets. Dat ze dan de nacht in het ziekenhuis door moet brengen lijkt me nogal logisch. Hoop dat het allemaal meevalt en ze spoedig zal genezen. Sterkte voor haar en haar ouders!
Cookie-instellingen beheren