Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurster ongeval was flink onder invloed

Toegevoegd: 05-02-2015, 15.40 uur - Update: 05-02-2015, 15.51 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 39-jarige vrouw die woensdagavond met haar auto in een sloot terecht kwam aan de Walcherseweg had een flinke slok op. De vrouw, afkomstig uit de gemeente Veere, is aangehouden voor rijden onder invloed.

Agenten kwamen rond 17.20 uur aan op de plaats van het ongeval. Het 7-jarig zoontje dat bij zijn moeder in de auto zat was zelfstandig uit het voertuig geklauterd. Zowel moeder en kind waren niet gewond. De vrouw is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Tijdens een ademanalysetest blies ze 1710 ug/l, bijna acht keer de toegestane hoeveelheid. Haar rijbewijs is ingevorderd en ze is met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

Zie ook:
- Auto in sloot bij ongeluk Middelburg (04-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sonja (6-2-2015 om 11:47)
Verschrikkelijk, als je je zo laat gaan!! (om wat voor reden dan ook) en dan nog je twee kinderen in de auto zet, ben je voor mij een crimineel. Iederéén die bij deze mevrouw en haar feestje was, moet zich rot schamen , om deze dame achter het stuur te laten wegrijden met haar 2 kinderen. Dit alles overdag. Ben het dan ook eens met Maarten.
Michelle (6-2-2015 om 09:55)
@ Peter, je praat wel anders wanneer ze jou zou tegenkomen en aanrijden. Ga je schamen!!!
Een moeder (6-2-2015 om 08:35)
Wat een triest verhaal, ik heb medelijden met dit kind. Wat voor opvoeding krijgt hij, wat moet er in godsnaam van hem terecht komen met zo'n moeder? Ik wens hem veel sterkte.
peter (6-2-2015 om 04:50)
Jammer dit..... lees bijna iedere dag hv zeeland, ook soms de reacties. Ik ben behoorlijk geschrokken. Gisteren en vandaag. Maar oordelen zonder dat men de details kent is erg makkelijk. Dit is GEEN normaal gedrag helaas maar niemand, moeder, kind, naaste omgeving heeft hier om gevraagd
Staffie (6-2-2015 om 00:11)
Het manneke van 7 weet helaas niet beter denk ik, als je op woensdagmiddag een promillage hebt als dit, is het niet een uit de hand gelopen kinderfeestje denk ik maar een echte doordrinker met een groot probleem, gelukkig woont deze dame in Nederland en daar worden GROTE problemen weggelachen en afgedaan met foei pfffff over een poosje staat ze weer in de krant met een andere auto en een ander promillage denk ik.
maarten (5-2-2015 om 20:40)
Een rij ontzegging van 10 jaar en 2 jaar cel straf lijkt mij toepasselijk voor dit soort mensen er hadden fietsers kunnen rijden op dat moment je zou er niet aan moeten denken dat je zoon dochter of welk familielid dan ook op dat moment die plek passeerde
Cookie-instellingen beheren