Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurster ongeval was flink onder invloed

Toegevoegd: 05-02-2015, 15.40 uur - Update: 05-02-2015, 15.51 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 39-jarige vrouw die woensdagavond met haar auto in een sloot terecht kwam aan de Walcherseweg had een flinke slok op. De vrouw, afkomstig uit de gemeente Veere, is aangehouden voor rijden onder invloed.

Agenten kwamen rond 17.20 uur aan op de plaats van het ongeval. Het 7-jarig zoontje dat bij zijn moeder in de auto zat was zelfstandig uit het voertuig geklauterd. Zowel moeder en kind waren niet gewond. De vrouw is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Tijdens een ademanalysetest blies ze 1710 ug/l, bijna acht keer de toegestane hoeveelheid. Haar rijbewijs is ingevorderd en ze is met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

Zie ook:
- Auto in sloot bij ongeluk Middelburg (04-02-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (5-2-2015 om 20:07)
Drank maakt veel meer kapot dan je lief is. Veel meer dan sigaretten, maar dat zal de anti-rooktaliban nooit toegeven.
bianca (5-2-2015 om 19:56)
Deze vrouw is geen kinderen waard!!! Niet normaal hoeveel ze gedronken heeft! Denk dat een normaal mens bij deze hoeveelheid nok out gaat! En dan alleen der rijbewijs ingetrokken!! Niet normaal meer het rechtssysteem hier in Nederland! Hopelijk wordt ze nog veel zwaarder gestraft en der kind of kinderen naar een goed gezin overgeplaatst!
getuige (5-2-2015 om 19:43)
Ik reed op de fiets en zag het 100 meter voor me gebeuren. er reden meerdere fietsers voor me. dit is wonderlijk goed afgelopen! we hebben het jongetje er uit kunnen helpen terwijl zijn moeder er niet uit wilde en de auto weer startte en weer weg wilde rijden! afschuwelijk triest!. zeker voor dat kind! Mensen; alcohol en verkeer kan niet samen.!
Peter (5-2-2015 om 19:22)
Nooit meer teruggeven dat rijbewijs, en dat kind kan men ook beter gelijk onderbrengen bij een normaal gezin. Dit is nog goed afgelopen, gezien dat mevrouw zo het drukke fietspad is "overgestoken"
Jootje (5-2-2015 om 18:56)
Sorry hoor, maar hoeveel heeft ze in godsnaam gedronken bij 1710 ug/l? Dan ben je denk ik aardig laveloos. Waarom hebben ze alleen haar rijbewijs afgenomen? Als ze al met zo'n hoeveelheid op achter het stuur gaat zitten ( met een klein kind erbij ), Denk je dat ze dan de auto laat staan de volgende keer? Innemen die auto en nooit meer het rijbewijs teruggeven.
drank (5-2-2015 om 18:53)
en maar foto's op pakjes sigaretten met kans op weet ik veel zetten. maar laten we alcohol negeren,.... geen waarschuwingen. nee want alcohol maakt niet meer kapot dan je lief is. lekker dronken met je kind rondrijden, arm kind. goed bezig...... laten we eens kijken wanneer je op een fles de tekst tegen kan komen "dit drinken beïnvloed het rijgedrag", of dit drinken kan tot een relatie breuk lijden", of deze "dit drinken beïnvloed uw gedrag".
Cookie-instellingen beheren