Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Leerling bedreigt leraar op school Middelburg

Toegevoegd: 06-03-2015, 15.00 uur - Update: 07-03-2015, 11.25 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie heeft vanmiddag in Middelburg een leerling aangehouden op een school.

De 14-jarige jongen raakte op school totaal buiten zinnen nadat hem verzocht werd zijn telefoon tijdelijk in te leveren omdat hij tijdens de les aan het appen was. De jongen wilde daar niet aan meewerken en reageerde zeer agressief. Ook riep hij bedreigingen richting de school en enkele docenten.

Toen hij vervolgens de directeur een kopstoot tegen zijn borst gaf, was de maat vol en werd de politie gebeld. De jongen is voor verhoor en ter afkoeling meegenomen naar het bureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leo Lamper (7-3-2015 om 10:07)
Een zo iemand die geen respect nog fatsoenlijk gedrag wil vertonen weg er mee van die school af zoeken die ouders maar doe mijn kind niet ?????????????????????? Groetjes Leo..
Ouder (7-3-2015 om 00:57)
Reken maar dat er tegenwoordig ouders zijn die zonder hoor en wederhoor partij kiezen voor het kind. Ongeacht de situatie of omstandigheden. Lijfstraffen zijn bij wet verboden, maar als ik 25 jaar geleden thuis vertelde dat ik een draai om mijn oren had gehad, dacht ik wel drie keer na hoe ik het vertelde. Stel je voor, je zou voor de tweede keer een pak rammel krijgen. Vandaag aan de dag mag dit niet meer! Nu denkt de jeugd:"ach, ook met geweld komt het wel goed!"
Johanna (7-3-2015 om 00:01)
Waar is het respect voor leraren gebleven ?Wij keken vroeger naar hun op.
anoniempje (6-3-2015 om 23:06)
ik citeer een officier van justitie OM Middelburg " een bedreiging is pas een bedreiging op het moment dat je een pistool op je hoofd krijgt ", jegens een burger uit eigen ervaring. Helaas zit de wet opeens anders in elkaar als het een overheidsfiguur is, maffiapraktijken?
AH (6-3-2015 om 21:09)
Gewoon paar klappen uitdelen met een liniaal....
Janspommerans (6-3-2015 om 20:43)
Gewoon school en dader noemen....
Cookie-instellingen beheren