Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Bressiaander verdacht van ontucht

Toegevoegd: 20-03-2015, 19.55 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Tegen de 62-jarige - ontkennende - J. B. uit Breskens is vrijdag op de zitting van de rechtbank in Middelbrug een taakstraf van 240 uur en het betalen van 600 euro schadevergoeding geëist. B. wordt ervan verdacht rond juli 2012 het vriendinnetje van zijn kleindochter ontuchtig te hebben betast. Bij zijn kleindochter zou hij ook al eerder ontuchtige handelingen hebben verricht. De meisjes waren toen dertien jaar.

Het vriendinnetje zou door de opa van haar vriendin zijn betast toen de meisjes samen bij de man in bed kropen. Toen ze bij de logeerpartij in bed lagen hoorden ze namelijk allerlei geluiden en waren ze bang. Nadat het vriendinnetje was betast gingen ze snel weer naar hun eigen bed en vroegen ze de volgende dag aan B., waarom hij zo had gehandeld. B. ontkende eerst, maar gaf het later toch toe met de belofte het nooit meer te doen. Na een les in seksuele voorlichting vertelde het vriendinnetje aan haar moeder wat er was gebeurd en kwam de zaak in de openbaarheid.


Volgens B.'s raadsman diende zijn cliënt te worden vrijgesproken omdat de enkele verklaring van de meisjes niet voldoende zou zijn om tot bewijs te komen. Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuws meisje (20-3-2015 om 21:06)
Helaas is hier natuurlijk weer te weinig bewijs voor om die vent te straffen. Maar wat ik me ook afvraag is wat je als 13 jarige bij een ouwe vent in bed ga doen!
marleen (20-3-2015 om 20:30)
die b raadsman heeft geen kinderen zeker die vent moet brommen lang ook maar in nl krijg je daar minder voor dan voor te hard rijden zo is de rechtspraak hier een lachertje
Cookie-instellingen beheren