Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 133 km

Bijna 4000 euro aan openstaande boetes

Toegevoegd: 10-04-2015, 22.49 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de grote controle-actie vandaag op het Baskenburgplein in Vlissingen is voor bijna 4.000 euro aan openstaande boetes geïnd door de politie.

De actie startte rond 14.00 uur.  De politie controleerde zo veel mogelijk voertuigen. Motoragenten begeleidden auto’s, motoren en scooters naar het parkeerterrein. De Belastingdienst en de gemeente vorderden uitstaande schulden. Scanauto’s speurden via de kentekenplaten naar autobezitters die hun motorrijtuigenbelasting of boetes niet hebben betaald.

Ook werden de eigenaren van voertuigen die niet aan de wet- en regelgeving voldeden aangesproken. Zij kregen echter geen boete vanwege de CAO-acties binnen de politie. De Belastingdienst deed diverse inningen en ook werden er beslagleggingen gedaan. Meerdere voertuigen werden weggesleept. Ter plekke werd één persoon aangehouden.

Zie ook:
Controle Baskenburgplein Vlissingen (10-04-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (11-4-2015 om 07:45)
door gaan met deze acties ik moet ook vbetalen dus een ander ook pak ze maar is goed voor de gemeenschap
Ik2 (11-4-2015 om 05:47)
@:K. : je snapt het echt niet he!
Hans (10-4-2015 om 23:15)
Schiet lekker op, zeg maar een meervoud van vierduizend aan kosten uitgeven en vierduizend euro binnenhalen...... dan ben je lekker bezig...........
K. (10-4-2015 om 22:56)
Lekker dan, staan ze de hele dag met weet ik niet hoeveel man, wordt er niet bekeurd. Waarom dan zo'n actie? Als we een goede CAO hebben vinden we uw gedrag vreselijk en moet u dokken, als we geen goede CAO hebben, ach dan is het niet erg, rijd gerust door! Welke debiel verzint dat? En hoe kunnen agenten dit eigen gedrag goedpraten?!
Cookie-instellingen beheren