Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 266 km

Politie zoekt getuigen ongeval A58

Toegevoegd: 11-04-2015, 19.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Op de A58 tussen afrit De Poel bij Goes en afrit Heinkenszand is een 25-jarige vrouw uit Oost-Souburg van de weg afgeraakt nadat een bestuurder van een zwarte Volkswagen Golf haar verschillende malen gehinderd had.

De vrouw reed vrijdag rond 17.20 uur bij knooppunt De Poel de snelweg op, in de richting van Vlissingen. Toen ze in wilde voegen, kwam de zwart Golf vanaf de linkerrijbaan de rechterrijbaan opgereden. De vrouw moest daarop afremmen en werd door de bestuurder en zijn bijrijdster begroet met een opgestoken middelvinger. Vervolgens bleef de man hinderlijk langzaam voor haar rijden.

Toen ze hem na enige tijd wilde inhalen, kwam de Golf vermoedelijk naar links, waardoor de vrouw schrok en met haar auto de vangrail in de middenberm raakte. Daarbij schoof het voertuig over de snelweg en belandde op de vluchtstrook aan de rechterzijde van de weg.

De bestuurder van de Golf is doorgereden. De vrouw bleef ongedeerd, haar auto raakte echter wel beschadigd. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ank (12-4-2015 om 09:10)
Altijd het nummerbord onthouden in een degelijke situatie!
weggebruiker (12-4-2015 om 07:56)
Dit zijn dagelijkse taferelen op de A58 en het neemt alleen maar toe.. Zag er net weer een op zijn kop liggen op de A58 afslag O.Souburg. De jonge dame had 't kenteken bijvoorbaat moeten noteren, of een foto maken van t kenteken. Dan heb je tenminste iets. Zit dagelijks op de weg, snelheidscontroles helpen niet bij aso gedrag, men moet harder optreden bij aso gedrag gewoon zonder pardon rijbewijs invorderen. Dan leert men het wel af.
loes (12-4-2015 om 07:50)
onkundig rijden de golf toont zijn zwakkere onzekerheden, en tip steek nooit je middelvinger op, dat is zo zwak, en ook zie ik mensen schelden in de auto, het heeft geen zin, heb het besef dat je nooit alleen bent in het verkeer en geef elkaar de ruimte.
Jo (11-4-2015 om 21:23)
Dit is waarschijnlijk een weekend bezigheid van deze jonge heren ik had vorig weekend ook te maken met een zwarte golf met 2 jonge heren helaas voor hen was mijn auto sneller en helaas ik heb geen kenteken genoteerd .
S (11-4-2015 om 20:33)
Wat een ontzettend hufterig, asociaal weggedrag!!! Zo'n reactie is nergens voor nodig. Ik hoop dat de dader nog gepakt wordt.
mbg (11-4-2015 om 20:26)
Sterkte! Hoop dat ze degene vinden voor je. Ik reed er te ver vandaan toen stond mevrouw oal aan de rechter kant van de weg. Kan me ook geen zwartw golf herinneren.
Cookie-instellingen beheren