Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt na inbraak Middelburg

Toegevoegd: 26-04-2015, 17.32 uur - Update: 27-04-2015, 11.00 uur
Door: Roland de Jong en Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Zondagmiddag heeft de politie in Middelburg een 31-jarige Middelburger aangehouden na een inbraak in de wijk Dauwendaele.

De bewoner van een huis aan de Grootmede vertelde dat hij rond 16.30 uur boven hoorde dat zijn zoon tegen hem riep dat er een vreemde man in huis was die de autosleutels had gepakt. Hij rende naar beneden en zag dat de bedoelde man inmiddels in de achtertuin liep.

Hij achtervolgde de dief en haalde deze op de Grootmede in. Er ontstond een worsteling, waarna de dader hem de autosleutel terug gaf en wegrende. Agenten zagen de verdachte rennen, achtervolgd door een enkele buurtbewoners. De dienders hebben de verdachte op de Overloper aangehouden waar hij zich in bossages probeerde te verstoppen aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (26-4-2015 om 23:25)
Nou ja, zullen we maar hulde aan Burgernet zeggen dan?
Jan (26-4-2015 om 18:13)
rechtstreeks naar de gevangenis? hahaha. en hulde aan de politie
Cookie-instellingen beheren