Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Medewerker gemeente dronken achter stuur

Toegevoegd: 01-06-2015, 10.27 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - De politie heeft zondagmiddag een 54-jarige man aangehouden omdat hij dronken achter het stuur van zijn bedrijfsauto zat. Het ging om een medewerker van de gemeente Terneuzen.

Een passerende automobilist zag de slingerende auto en besloot dat vast te leggen. In de Axelsestraat besloot de bestuurder de gemeentemedewerker klem te rijden en de politie te bellen. De man had 2.5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed zitten. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er is proces verbaal opgemaakt.

Volgens een woordvoerder van de gemeente Terneuzen worden 'passende maatregelen' genomen tegen de medewerker. Het is niet duidelijk wat die maatregelen inhouden. De gemeente betreurt het incident.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janspommerans (2-6-2015 om 09:55)
Gemeente Middelburg laat ook rustig 2 busjes op zondag de provincie uit rijden. Waar gaat dat dan heen en zouden die op hun trip ook niet iets drinken?
Erik (2-6-2015 om 06:36)
Wat een stelletje negatievelingen hier zeg. Natuurlijk, rijden onder invloed kan absoluut niet. Of je nu aan het werk bent of in je vrije tijd, het kan niet. En dan maar gelijk alle ambtenaren over één kam scheren, slaat nergens op. Kan net zo goed een supermarkt medewerker of een arts zijn. Ambtenaren zijn ook mensen, en 99 van de 100 doen gewoon hun best en goed werk. In elke beroepsgroep zitten wel een paar "rotte appels". Vrijheid van meningsuiting, oké, maar wel graag gefundeerde reacties, zomaar iets "schreeuwen"( lees: schrijven) heeft niks met het onderwerp te maken en maakt jouw, als reageerder, alleen maar belachelijk.
ik (1-6-2015 om 18:24)
@R ook op zondag werken ze van de gemeente voor deze sector waar de bewuste man in dienst was(en lees was hij is ontslagen) wat het idd nog erger maakt is dat hij dit op een werkdag in een bedrijfswagen deed. zowieso nooit drinken en rijden!!!!!
inwoner (1-6-2015 om 17:43)
niets nieuws in vlissingen kunnen ze er ook wat van hoor
peter (1-6-2015 om 17:30)
he ben. dan ben jij zeker ook ambtenaar als je dit allemaal in de gaten kunt houden
pier (1-6-2015 om 17:05)
Volgens mij is er bij de gemeente werknemers veel vrijheid zag onlangs nog een medewerker van de gemeente Goes (plantsoenen dienst) een paar biertjes kopen in de super markt.
Cookie-instellingen beheren