Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Gewonde bij vechtpartij AZC Middelburg

Toegevoegd: 06-10-2015, 15.37 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een vechtpartij in het asielzoekerscentrum (AZC) in Middelburg is maandag rond 20.00 uur een man gewond geraakt. Het slachtoffer en twee andere mannen zijn aangehouden.


Toen de agenten na een melding bij het AZC aan de Laurens Stommesweg arriveerden was de rust al weergekeerd. Wel werd het slachtoffer, een 33-jarige man, gewond aangetroffen. Hij had een klap op zijn hoofd gekregen. De man werd door een arts onderzocht.

Volgens de politie verklaarde het slachtoffer te zijn bedreigd met een mes. Ter plekke werden een slagwapen en een mes zijn in beslag genomen. De man en zijn broer (43 jaar oud) zijn als verdachte aangehouden voor het incident. Even later werd nog een derde verdachte (23 jaar oud) aangehouden.

Alle verdachten werden in Torentijd met hulp van een tolk voorgeleid en ingesloten voor onderzoek. Daarbij wordt ook gekeken naar de aanleiding van de vechtpartij en wie welke betrokkenheid had. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
crusader (6-10-2015 om 15:55)
Na het midden-Oosten, Syriƫ, Parijs, en de randstad.. nu deze oh zo fijne toestanden ook op uw Zeeuwse stoep! Het gaat maar door....
Mar (6-10-2015 om 15:47)
Ze worden hier gastvrij opgevangen, als men zich niet kan gedragen, dan zouten ze maar op !!
Cookie-instellingen beheren