Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 162 km

Gewonde bij vechtpartij AZC Middelburg

Toegevoegd: 06-10-2015, 15.37 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een vechtpartij in het asielzoekerscentrum (AZC) in Middelburg is maandag rond 20.00 uur een man gewond geraakt. Het slachtoffer en twee andere mannen zijn aangehouden.


Toen de agenten na een melding bij het AZC aan de Laurens Stommesweg arriveerden was de rust al weergekeerd. Wel werd het slachtoffer, een 33-jarige man, gewond aangetroffen. Hij had een klap op zijn hoofd gekregen. De man werd door een arts onderzocht.

Volgens de politie verklaarde het slachtoffer te zijn bedreigd met een mes. Ter plekke werden een slagwapen en een mes zijn in beslag genomen. De man en zijn broer (43 jaar oud) zijn als verdachte aangehouden voor het incident. Even later werd nog een derde verdachte (23 jaar oud) aangehouden.

Alle verdachten werden in Torentijd met hulp van een tolk voorgeleid en ingesloten voor onderzoek. Daarbij wordt ook gekeken naar de aanleiding van de vechtpartij en wie welke betrokkenheid had. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marja (6-10-2015 om 19:17)
dit is nog maar het begin want straks worden wij aan gevallen of onze kinderen let maar op!!! ze hadden er nooit aan moeten beginnen want wij kunnen voor dit spul opdraaien voor dokterskosten en politiekosten en niet te vergeten het ziekenhuis...na een ongeluk belde iemand voor mij de ambulance en wat denk je?extra verzekerd maar kreeg er bovenop nog een rekening die ik moest betalen van 135 euro...schandalig en die lui maar alles gratis. plus dure gsmmetjes..uitzetten en niks meer er in
Marcel (6-10-2015 om 19:09)
Wat kots ik toch van deze berichten. Ik stel voor dat als er weer eens iemand op zijn bek getimmerd wordt tijdens het stapweekend de veroorzaker ook maar het land moet verlaten. Het probleem is dat deze vechtpartijen uitvergroot worden in de media en een vechtpartijtje in het weekend niet.
Zeeuwse muzikant (6-10-2015 om 19:03)
Tjonge, wat een verrassing, dachten we nu werkelijk dat die middeleeuwse barbaren zich in Europa, of hier in Nederland opeens wel aan normale normen en waarden zouden aan passen? Slaap rustig verder linkse geiten sokken. Terug naar hun eigen regio sturen. Laat ze daar elkaar maar de hersens inslaan.
EM (6-10-2015 om 18:54)
Deze mensen komen massaal naar NL ,ze noemen vluchten voor het geweld ,en ze ook zo brengen het hier mee -dank U wel gelukzoekers....=excit eruit!! Om over de overge incidenten maar te zwijgen in Nederland oa in Drachen 30.09 enz ! Opvallend de PZC en omroepzeeland zwijgt in alle talen hierover ...veel zeggend !!
Cor (6-10-2015 om 18:54)
En gelijk het land uit met dit soort gaaies. Hoe komen ze in vredesnaam aan die wapens? Ik geloof niet dat dit soort lui ooit kunnen en willen integreren in onze samenleving. Ik gun iedereen een veilige woon omgeving maar met dit soort mensen gaat dat dus echt niet lukken. Ben het volkomen eens met Middelburger.
Dok (6-10-2015 om 18:21)
En dit is nog maar het begin! Niks uitzoeken en niks vastzetten, gelijk terug, want dit kost ons nog meer geld!!! En let op: Ze zijn zo weer vrij! en de "incidenten"...nou zeg maar gewoon criminaliteit en agressie, word alleen maar erger en erger.!
Cookie-instellingen beheren