Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Mannen aangehouden bij milieustraat

Toegevoegd: 11-10-2015, 11.53 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - De politie heeft vannacht bij de milieustraat in Serooskerke op Walcheren twee mannen aangehouden.


Een oplettende getuige waarschuwde de politie kort na middernacht nadat hij verdachte geluiden had gehoord en licht had gezien op het terrein van de milieustraat aan De Zompe. De opgeroepen politie was snel ter plekke en zag twee mannen die uit de richting van de milieustraat kwamen fietsen.

De twee hadden een onsamenhangend verhaal over hun aanwezigheid daar en waren bovendien in het bezit van elektronica waaronder snoeren, printplaten, een harde schijf en boxen. Het duo, bestaande uit een 21-jarige man uit Serooskerke (W) en een 20-jarige man uit Gapinge, werd ter plekke aangehouden op verdenking van diefstal in vereniging.

De mannen zijn meegenomen naar het politiebureau. Ze hebben de nacht in de cel doorgebracht en zijn zondagochtend verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WalterG (11-10-2015 om 15:58)
Goh, het waren volgens mij gewoon een paar technische knutselaars die wat afval wilden recycleren voor de hobby, i.p.v. laten verbranden. Erg hè? Ik heb zo'n tien jaar terug voor iemand een defect mini-audiosetje gerepareerd, die dat met toestemming mee terug mocht nemen uit de afval container. Het werkt nog steeds!
Peterdw.& de consumptiemaatschappij. (11-10-2015 om 15:07)
Is het ook niet verboden en vooral zonde om spullen weg te gooien die voor een handige knutselaar-met-weinig-geld nog goed bruikbaar zijn?
Cookie-instellingen beheren