Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 52 km

Man door het lint na arrestatie

Toegevoegd: 01-11-2015, 10.38 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - Zaterdagochtend is een 29-jarige man in zijn woning in Zierikzee aangehouden nadat zijn buren aangifte hadden gedaan van aanhoudende geluidsoverlast en intimidatie.


De verdachte zou zijn buren veel overlast bezorgen door telkens afval en hondenpoep over de schutting te gooien. Ook zou hij 's nachts op de muren bonken, met deuren slaan en schreeuwend door het huis lopen. Naast deze overlast hadden de buren ook aangegeven dat de man doodsbedreigingen in hun richting heeft geuit. Nadat opgeroepen agenten de aangifte hadden opgenomen is de verdachte aangehouden en meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Tijdens zijn aanhouding en onderweg naar Torentijd liet de verdachte luid en duidelijk horen dat hij het niet eens was met de gang van zaken. Scheldend en tierend, trappend tegen agenten, de ruiten van de politieauto en de rugleuningen van de stoelen liet hij zijn frustraties de vrije loop. Bovendien spuugde hij een agent tot drie maal toe in zijn nek. Omdat deze zijn gedrag op een gegeven moment 'spuugzat' was, werd de man op dusdanige wijze op zijn stoel vastgezet dat deze alleen nog maar stil kan zitten.

Nadat de man later op de dag was gehoord mocht hij weer naar huis. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. De betrokken agenten hebben eveneens aangifte gedaan tegen de man vanwege grove beledigingen en gewelddadige handelingen richting hen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ries (1-11-2015 om 17:40)
fijn als je zoiets naast je hebt wonen .... maar niet heus ! Hard aanpakken en deze meneer uit huis zetten ..... geef hem maar een zeecontainer ergens op een industrieterrein als woning !
staba (1-11-2015 om 16:55)
En hoe gaat dit nu verder? Een kennelijk ongeleid projectiel wordt na verhoor weer terug gestuurd naar zijn doodsbange en brave buren, want dat moeten het zijn. Tot er iets ergs gebeurt, en dan hebben we het allemaal weer aan zien komen.......
Bumper; (1-11-2015 om 15:54)
Beter was geweest, naar een stil plekje, en meneer eens flink aftuigen, helaas die tijd van de echte politie agenten is voorbij, jammer. bumper;
Peter (1-11-2015 om 15:40)
Het zou beter zijn dat ze zulke mensen een paar nachtjes opsluiten.
sander (1-11-2015 om 15:30)
ken de man gelukkig niet hoor maar als ik dit verhaal zo lees dan moet deze persoon niet huis gestuurd worden na verhoor, maar met spoed opgenomen worden in een tbs instelling, deze man is een gevaar voor de samenleving! ik heb medelijden met de buurt daar
Tom (1-11-2015 om 15:30)
Dezelfde dag weer naar huis! Nog steeds wordt geweld tegen de politie blijkbaar niet hard aangepakt! Deze man moet toch ook minstens een paar nachtjes worden weggehouden van zijn buren...
Cookie-instellingen beheren